Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Vacuum

Vacuum-ul ajută la tonifierea pielii şi a musculaturii, în urma pierdelor de greutate generate de o dietă intensivă sau de alte tratamente corporale. Terapia cu vacuum este deosebit de utilă şi în ameliorarea efectelor produse de trecerea timpului!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Efect anticelulitic intens
  • Arderea grăsimilor
  • Eestabileşte fermitatea pielii
  • Scăderea în diametru în zonele problematice – abdomen, coapse, posterior, braţe
  • Mărire sâni & lifting sâni
  • Stimularea circulaţiei sanguine sau limfatice
  • Reduce retenţia de apă

Terapia cu ,,vacuum” se realizează cu ajutorul unui aparat special, în timp ce persoana care urmează acest tratament stă întinsă pe o masă de masaj. După aplicarea unei creme termoactive anticelulitice, terapeutul plimbă uşor dispozitivul peste zonele problematice ale corpului.

Procedura constă, practic, într-un masaj de tip ,,aspiraţie”. Viteza sau profunzimea senzaţiei de ,,absorbţie” sunt reglate înainte de începerea şedinţei, în funcţie de nevoile fiecărui client. Senzaţia este asemănătoare cu aceea din timpul unui masaj anticelulitic.

Terapia cu ,,vacuum” înseamnă un masaj profund al ţesuturilor pielii, care dislocă grăsimile ce provoacă neplăcuta celulită. Prin acest tip de tratament, se elimină grăsimea subcutanată, dar şi toxinele sau apa reţinută în exces în ţesuturi, accelerându-se drenajul limfatic.

Nu ai motive de îngrijorare! Procedeul nu este complicat şi se efectuează în condiţii de maximă siguranţă. Aparatul special folosit are intensităţi şi programe variate, care se adaptează în funcţie de stadiul de celulită al fiecărui client.

Combaterea aspectului de ,,coajă de portocală” al pielii este doar unul dintre efectele benefice ale acestei metode. Terapia cu ,,vacuum” restabileşte tonusul şi fermitatea pielii şi stimulează mecanismele naturale de auto-aprare ale corpului. De asemenea, ea are efecte revigorante şi relaxante! Specialiştii au constatat că terapia ,,vacuum”, la fel ca toate tipurile de masaj, are un rol benefic în combaterea stresului şi îmbunătăţirea stării de bine!

Terapia cu ,,vacuum” este contraindicată în caz de: hipertiroidie, epilepsie, boli cardiace, boli de piele, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Dacă nu poţi urma tratamentul cu ,,vacuum”, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

 

O sedinta de Vacuum dureaza 20/30 de minute iar pretul este de 70/80 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.