Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament de Curatare PREMIUM

FATA + GAT + DECOLTEU

Pielea este singurul organ pe care îl vedem îmbătrânind sub ochii noştri. Dacă ne demoralizăm, uităm un lucru esenţial: atitudinea contează! Ia atitudine împotriva semnelor trecerii timpului sau încearcă să previi apariţia lor, indiferent de vârstă!

Alege un tratament facial complex, în care te vei relaxa într-un ambient plăcut, cu ajutorul meloterapiei şi aromoterapiei.

 

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. De regula, din ingredientele unei creme, numai 5% ajung efectiv in profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Substantele active utilizate in mezoterapia virtuala sunt: aminoacizi, vitamine, acid hyaluronic, colagen, antioxidanti, create pentru regenerarea profunda a pielii, revitalizare si incetinirea simptomelor de imbatranire a pielii.

 

Oxigenul hiperbaric este un adevărat elixir modern al frumuseţii! Cunoscut ca tratamentul facial preferat al Madonei şi al multor vedete, este un sistem inovativ de reîntinerire a pielii. Fără ace, fără riscuri şi fără efecte secundare!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Lifting facial nechirurgical
  • Hrănirea în profunzime a tenului
  • Regenerarea celulară
  • Combaterea ridurilor
  • Combaterea cearcănelor
  • Rejuvenare facială – stimularea metabolismului
  • Redă elasticitate şi fermitate pielii
  • Redă strălucirea tenului
  • Combaterea stresului

 

Vei beneficia de o combinaţie de proceduri cosmetice, adaptate tenului tău cat si pentru gat si decolteu:

  • – Demachiere
  • – Tonifiere
  • – Peeling enzimatic la vapozon sau crema deschidere pori
  • – cavipeel AHA cu ultrasunete sau microdermoabraziune (in funcție de ceea ce are nevoie pielea)
  • – mezoterapie virtuala sau Oxigen hiperbaric cu cockeil anti-age,hidratare sau
  • antiacneic
  • – extractii igienice puncte negre+albe
  • -dezinfectare si sterilizare
  • – masca de final adaptata nevoilor tenului
  • – ser+Crema + tunel LaserTeraphy photon

 

 

Prin demachiere, se vor îndepărta impurităţile şi orice urmă de machiaj. Urmează tonifierea, un procedeu folosit pentu reglarea ph-ului tenului. Se va efectua, apoi, un peeling enzimatic – o metodă biologică de exfoliere ce se bazează pe utilizarea enzimelor. Aceasta este o exfoliere blândă şi sigură, cu efecte vizibile imediat. În aceasta etapă de tratament, toate celulele moarte vor fi înlăturate bland, non-invaziv, dar extrem de eficient.

Tenul este pregătit pentru extracţii, cu ajutorul vapozonului. Punctele negre şi depozitele inestetice de sebum sunt extrase.

Se continuă tratamentul cu electroderm − îmbunătăţeşte elasticitatea ţesuturilor şi ajută substanţele active din produsele cosmetice să pătrundă în profunzime.

Urmează mezoterapia virtuală cu colagen vegetal – o metodă inovatoare de acţiune asupra straturilor profunde ale tenului. Mezoterapia este o procedură estetică nechirurgicală, prin care se realizează introducerea de substante active în spaţiile interstiţiale celulare. Nu sunt necesare injecţiile, nu există efecte adverse, durere sau riscuri ! Tratamentul de mezoterapie ajută ca ingredienţii activi din colagen să pătrundă în straturile profunde ale pielii, în proporţie de 95% .

Se continuă cu un masaj facial, care stimulează circulaţia sanguină la nivelul feţei, având efect de lifting.

Se aplică o mască pentru calmarea tenului, ce are în componenţă agenţi nutritivi şi de hidratare care hrănesc şi hidratează intens.

Urmează crema de final − se foloseşte o cremă adecvată tipului tău de ten, care hidrateaza intens, uniformizează şi redă strălucirea chipului.

Tratamentele faciale cu mezoterapie sunt contraindicate în caz de: boli de piele grave, boli cardiace, diabet, purtarea unor tije metalice, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli de ochi grave, epilepsie, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent.

În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

 

O ședință de  Tratament de Curatare Premium durează 90 de minute iar prețul este 350 Ron