Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament Facial Criolift & Led

Tratamentul facial Cryolift & LED este o metodă preferată de majoritatea vedetelor de la Hollywood, datorită efectelor senzaţionale, obţinute printr-un procedeu nechirurgical, non-invaziv, fără ace şi fără riscuri. Este o metodă anti-aging cu adevărat revoluţionară în domeniul frumuseţii !

Efectul biostimulator se obţine prin îmbinarea a două procedee : crioterapia şi terapia prin lumină LED. Datorită temperaturii scăzute la minus 18 grade, ingredientele active din cocktail-ul cosmetic folosit – acid hialuronic, vitamina C, vitamina B6, colagen, săruri şi minerale − pătrund  adânc în toate straturile dermei şi sunt  asimilate în întregime.

Efectele benefice ale tratamentului sunt maximizate de luminoterapie. Cu ajutorul acesteia, se activează intens mecanismele profunde de regenerare cutanată. Astfel, pielea produce o cantitate mai mare de colagen şi elastină şi îşi reorganizează ţesuturile de suport.

Tratamentul Cryolift & LED poate fi aplicat pe orice tip de piele, inclusiv pe un ten cu probleme, cu cicatrici, cu retenţie de apă.

Vino la Sandal Spa şi răsfaţă-te ca o adevărată vedetă !

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Lifting facial nechirurgical
 • Tratarea şi reducerea ridurilor profunde
 • Drenaj limfatic în zona cearcănelor
 • Inchide porii dilataţi
 • Estomparea imperfecţiunilor tenului
 • Hidratarea profundă
 • Regenerare celulară
 • Conturează ovalul feţei
 • Luminozitate şi tonifiere
 • Combaterea stresului
 • Este o metodă adecvată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor problematice

 

 

Sună… complicat, dar nu este ! Nu ai motive de îngrijorare ! Este o metodă ne-invazivă şi fără efecte secundare ! Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

Tratamentul Cryolift & LED se realizează cu ajutorul unui aparat special, care produce răcirea localizată a pielii, gradual, până la minus 18 grade. Această metodă activează micro-circulaţia şi oxigenarea celulelor. Se produce regenerarea subcutanată, iar rezultatul are efect pe termen lung.  Crioterapia face ca ingredientele active din produsele cosmetice folosite să fie absorbite, aproape în totalitate, de straturile profunde ale pielii.

O dată cu trecerea timpului, pielea îşi pierde capacitatea de a produce substanţe benefice şi acumulează tot mai multe toxine. O parte integrantă a tratamentului este luminoterapia. Sunt folosite patru tipuri de lumină, care au un efect biostimulator deosebit, determinând pielea să producă mai multe substanţe benefice şi să elimine toxinele acumulate în timp.

Tratamentul Cryolift & LED acţionează şi ca un drenaj limfatic pentru zona cearcănelor, dezumflă ,,pungile” inestetice de sub ochi,  netezeşte pielea şi închide porii.

Tratamentul facial Cryolift & LED nu are, în general, contraindicaţii. Este de evitat în caz de: alergie la ingrediente cosmetice (în acest caz, discutaţi cu echipa noastră despre componenţa produselor cosmetice folosite), tumori craniene, epilepsie, boli de ochi grave, boli cardiace grave.

Tratamentul facial Cryolift & LED este, în general, recomandat viitoarelor mămici datorită acţiunii sale non-invazive şi a efectului calmant. Fiecare femeie, însă, are propriile sale sensibilităţi. În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

O ședință de Tratament Facial Criolift & Led durează 50 de minute iar prețul este 240 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.