Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament lifting HIFU

        Tratament lifting HIFU – facial

 

Beneficii

Ți-a fost mereu teamă de operațiile estetice, dar în secret le-ai invidiat pe vedetele care au făcut lifting facial? Noile descoperiri științifice îți vin astăzi în ajutor cu terapii inovatoare, alternative, de lifting facial nechirurgical! HIFU este o prodecură non-invazivă și nedureroasă!

Tratamentul HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) se bazează pe ultrasunete de frecvențe înalte, intens focusate, care stimulează  regenerarea colagenului existent în piele, dar și formarea de colagen nou.

HIFU este singurul tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete și propriul proces natural de reacție a corpului pentru liftingul non-chirurgical al pielii care și-a pierdut elasticitatea și fermitatea. De asemenea este un tratament 100% natural! Nu se injectează nimic străin în organism, nu se modifică fizionamia, ci doar se îmbunătățește aspectul natural!

Această tehnică folosește energia acustică și ocolește suprafața pielii pentru a trata în adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă. Energia de sunet utilizată de HIFU are proprietăți unice care tratează pielea în profunzime de până la 4.5 cm.

HIFU se poate aplica atât pentru față cât și pentru corp. Funcționează la fel de bine pentru persoanele care au pielea mai închisă sau mai deschisă, spre deosebire de laser sau lumina cu pulsație intensă.

 

Procedură:

Tratamentul HIFU este un sistem unic ce asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale adâncime specifică pentru tratamente corporale.

  • 5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP (Thermal Coagulation Points / „puncte de coagulare termică”) în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.
  • 0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP în dermisul profund (3.0mm).
  • 5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.
  • 13mm / HIFU – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau alte părți ale corpului afectate de celulită. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.

HIFU depozitează un concentrat de energie cu ultrasunete adânc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului.

Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

Folosim produse de curățare și măști de final adaptate la tenul fiecărui client, pentru o experiență cu adevărat unică și utilă!

 

TRATAMENT STANDARD – 60 minute

În funcție de starea tenului tău, specialiștii noștri îți pot crea un tratament personalizat de întreținere și menținere a pielii tale.

Vom ajuta tenul să se mențină curat și luminos prin:

✔ demachere

✔ tonifiere

✔ HIFU

✔ peeling ultrasunete sau microdermoabraziune (dacă permite tenul)

✔ mască de întreținere (în funcție de ten)

 

 

FRECVENȚA PROGRAMĂRILOR

Durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual. Rezultatele bune apar după fiecare ședință, dar pentru rezultate de durată e important să se urmeze un program amplu.

Pentru rejuvenare facială și întinerirea pielii, dacă tenul este matur și cu riduri profunde, sunt necesare, de asemenea, mai multe ședințe de HIFU.

Acest tratament se poate face:

  1. preventiv – clientele tinere care doresc să prevină îmbătrânirea prematură! În acest caz, poate să fie suficientă chiar și o ședință la trei-patru luni.
  2. reparator – cliente care deja au probleme de laxitate a tenului, riduri și cearcăne! În acest caz, vor fi necesare mai multe ședinte!

Tenul fiecărei persoane va răspunde la tratament într-un mod unic, de aceea este bine ca așteptările să fie realiste. La anumite cliente, problemele tenului se ameliorează imediat cu HIFU, dar în alte situații este necesară o frecvență mai mare a procedurii, pentru menținerea elasticității pielii pe termen lung.

Rezultatele diferă de la caz la caz, dar este de așteptat ca efectele acestui lifting ne-chirurgical să dureze un minim de 18 luni până la circa 2 ani.

 

Precauții

Nu ai motive de îngrijorare, majoritatea clienţilor percep tratamentele faciale ca fiind uşoare şi relaxante! Discută deschis cu echipa noastră despre ceea ce simţi!

După efectuarea procedurii, poți relua activitățile normale, fără a fi nevoie să urmezi măsuri speciale post-tratament.

Nu este indicată expunerea la soare sau la solar două zile înainte și după HIFU. De asemenea, nu este bine să te speli pe față cu apă fierbinte și nici să faci dușuri fierbinți două zile după procedură.

Senzația simțită după acest tratament este: parcă începe „să te strângă pielea (cel puțin la nivel facial)”.

Tratamentul HIFU nu are, în general, contraindicaţii majore.

Totuși, este bine să ceri aprobarea medicului în caz de: implanturi metalice în zona de tratament, stimulatoare cardiace, tulburări de coagulare a sângelui și tratament cu autocoagulant, sarcină, alăptare, boli autoimune (lupus, vitiligo), boli autonervoase (psoriazis, zona zooster), epilepsie, cancere, acnee vulgară, injecții cu silicon în zona tratată, afecțiuni endocrine grave, acnee activă, dermatite, hipertiroidie, diabet, iritații, inflamații, răni deschise,  operații pe cord de tip peace maker, stimulator cardiac, stimulator pentru epilepsie, funcție afectată a mușchilor faciali, diabet, tratament cu botox, acid (doar la minimum 5 zile de la intervenție).

 

 

Tratament lifting HIFU(fata+gât)50’ 560 ron
Tratament lifting HIFU(fata)40’ 410 ron
1 zonă – (frunte, zonă perioculară, obraji, comisura bucală, bărbie, gât, decolteu) 30’  260lei