Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Peeling Facial cu Ultrasunete

Spune, de asemenea, încă un ,,adio” tratamentelor chinuitoare şi metodelor neplăcute de curăţare facială! Scapă de teama reacţiilor adverse!

Vino la Sandal Spa şi vei beneficia de un peeling facial modern cu ultrasunete, care te va ajuta să-ţi recapeţi luminozitatea chipului!

Peeling-ul este un tratament în sine, dar el se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Curăţarea în profunzime a pielii maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior, precum masajul facial, măştile, etc.

Nu ai motive de îngrijorare! Procedura nu este dureroasă şi se realizează uşor. În plus, la Sandal Spa, te vei relaxa pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

O sedinta de Peeling Facial cu Ultrasunete dureaza 20 de minute si costa 140 Ron.

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Curăţarea în profunzime a tenului
  • Detoxifierea feţei
  • Combaterea ,,cojilor” de pe faţă
  • Combaterea pielii lăsate
  • Imbunătăţirea circulaţiei
  • Accelerează producerea colagenului
  • Uniformizează aspectul tenului
  • Imbunătăţeşte metabolismul
  • Diminuarea cearcănelor
  • Favorizează absorbţia substanţelor nutritive din creme

 

 

Peeling-ul facial se realizează cu ajutorul unui aparat special, de mare fineţe, prevăzut cu o spatulă mecanică ce vibrează la frecvenţe înalte. Spatula cu vibraţii îndepărtează celulele moarte, dar şi bacteriile sau toxinele accumulate în zona sub-cutanată. Comparativ cu peelingul chimic, metoda este mult mai sigură şi mai prietenoasă, fiindcă nu subţiază stratul epidermic.

Ultrasunetele produc variaţii de presiune (compresie – decompresie), care determină o mişcare a lichidelor interstiţiale în prezenţa microcurenţilor. Acest lucru măreşte permeabilitatea membranelor. Trecerea undelor ultrasonore prin ţesuturi determină o creştere a temperaturii, o modificare a ph-ului local şi o intensificare a schimbărilor moleculare. Practic, se determină o absorbţie în profunzime a ingredientelor active din produsele cosmetice folosite. De asemenea, este stimulată regenerarea celulară.

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea peeling-ului facial cu ultrasunete sau despre orice nelămurire privind această procedură !

Peeling-ul facial cu ultrasunete este contraindicat în caz de: tumori, purtarea unor tije metalice, intervenţii chirurgicale recente, intervenţii dentare recente, leziuni, boli cardiace, boli de piele, varice, astm, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

 

O sedinta de Peeling Facial cu Ultrasunete dureaza 20 de minute si costa 110 Ron.

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.