Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari la rece

Împachetările la rece sunt eficiente pentru detoxifiere, eliminarea pe termen lung a celulitei, întărirea fermităţii pielii, slăbire sănătoasă. De asemenea, sunt mai uşor de suportat, indiferent de vârstă. La sandal Spa poţi opta pentru o gamă variată de împachetări naturale cu: crio slim la rece Bruno Vassari / miere / cafeină / ciocolată / paragil / chill hot / argilă rhassoul / nămol şi plante siberiene.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Tonifiere, catifelarea pielii şi dobândirea fermităţii
  • Compactarea – reducerea numărului de centimetri în circumferinţă
  • Detoxifiere intensă – eliminarea toxinelor şi a substanţelor nocive din organism
  • Eliminarea treptată a depozitelor de grăsime localizate
  • Aport de minerale şi substanţe nutritive (din cremele folosite la tratamente)
  • Energizarea organismului
  • Reducerea stresului

Se efectuează un peeling corporal, cu un scrub intens, prin mişcări de masaj speciale, pentru îndepărtarea celulelor moarte. Se aplică o cremă specială pe zonele de tratament şi se continuă masajul uşor, astfel încât ingredientele să pătrundă mai bine în piele. Trupul este înfăşurat apoi în benzi sau folii speciale, care vor spori, treptat, efectul răcoritor, acţionând în profunzime.

Senzaţia de frison determină o activitate musculară intensă, ce antrenează automat o ardere rapidă a caloriilor. Reducând temperatura organismului, acesta este obligat să consume mai multe calorii pentru a se ecilibra termic. Efortul depus, în acest aparent repaos răcoros, duce la pierderea kilogramelor nedorite, eliminarea celulitei şi tonifierea pielii. Este ca şi când schiezi pe o pârtie abruptă, cu mare viteză, dar … nici măcar nu contează dacă ai sau nu schiuri! Organismul lucrează singur, în timp ce tu răsfoieşti revista preferată, transmiţi mesaje urgente sau te relaxezi total, ascultând o muzică bună.

Cremele folosite în mod special pentru împachetările la rece îmbunătăţesc circulaţia limfatică şi conţin diuretice naturale, care te vor ajuta să elimini toxinele din organism.

Rezultatele pot apărea încă de la prima împachetare, dar se recomandă efectuarea cosecventă a tratamentului, de două-trei ori pe săptămână, timp de cel puţin trei-patru săptămâni.

Deşi sunt adecvate pentru majoritatea persoanelor şi situaţiilor, împachetările la rece sunt contraindicate în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, boli cardiace grave, intervenţii cirurgicale mai recente de trei luni, tumori.

Şi în cazul în care te afli în această categorie, te putem ajuta să te relaxezi cu un masaj uşor, delicat, parţial, cu miere sau uleiuri aromatice.

 

O sedinta de Impachetari la Rece dureaza 40 de minute iar pretul este de 120 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.