Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj cu Bete de Bambus

Acest masaj este practicat, de mii de ani, în Asia, continentul fascinant şi exotic care a dat omenirii cele mai eficiente metode terapeutice. Acum, şi tu poţi beneficia de efectele sale extraordinare, deoarece această tehnică a pătruns şi în saloanele de top europene !

În cultura asiatică, bambusul simbolizează energia vitală, fertilitatea şi longevitatea. Masajul cu beţe de bambus reglează temperatura corpului, tonifică musculatura în profunzime, are un efect anticelulitic sporit, elimină toxinele şi îmbunătăţeşte circulaţia.

Nu ai motive de îngrijorare! La Sandal Spa, masajul cu beţe de bambus este intens, dar nedureros, şi are un efect anticelulitic deosebit încă de la primele şedinţe !

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea toxinelor
  • Eliminarea celulitei şi prevenirea reapariţia sale
  • Tonifiere şi lifting corporal
  • Push-up (ridicare) pentru muşchii fesieri
  • Reducerea ţesutului adipos
  • Scade circumferinţa corporală (scad măsurile hainelor !)
  • Imbunătăţeşte elasticitatea pielii
  • Tratarea vergeturilor
  • Drenaj limfatic
  • Intensificarea micro-circulaţiei

Tijele sau ,,beţele” de bambus, de diverse dimensiuni, special netezite sunt folosite ca accesorii de masaj. Beţele au mărimi diferite în funcţie de părţile corpului unde se efectuează masajul. Bambusul este un material uşor, flexibil, care poate să fie manipulat cu uşurinţă. Cu ajutorul acestor accesorii, terapeutul efectuează diverse manevre de masaj – fricţiuni uşoare, manevre de rotire, de alunecare, presiuni de intensităţi variate.

Masajul cu bambus are un efect revigorant deosebit! Echivalează cu mersul la sală, alergatul sau înotul! Acest tip de masaj acţionează în profunzime asupra muşchilor şi presupune efectuarea unor manevre mai complexe decât în cazul masajelor clasice. De aceea, efectul său este unul cu adevărat ,,magic” – se elimină celulita şi se tonifiază musculatura, dar, în acelaşi timp, corpul este detensionat şi se induce, treptat, o stare de relaxare.

La finalul şedinţei de masaj, vei simţi o stare de bine şi de relaxare deosebită, care te va ajuta să alungi gândurile negre şi oboseala acumulată în timp. Combaterea stresului este un alt beneficiu minunat al acestei terapii milenare!

Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului anticelulitic pe care o doreşti !

Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja ,,durere”. Masajul cu beţe de bambus este intens, dar nu trebuie să fie dureros.

Masajul cu beţe de bambus este contraindicat în caz de: varice, vase sparte, boli de piele, boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, sarcină, mămici care alăptează, perioadă menstruală abundentă.

Dacă nu poţi urma sau nu poţi suporta masajul cu beţe de bambus, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj cu Bete de Bambus durează 45 de minute iar prețul este 160 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.