Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Ritualuri SPA

„Spa în Doi” reprezintă surpriza oferită de Sandal Spa ție și jumătății tale pentru a putea beneficia împreună de un moment de totală relaxare.Consistenţa delicată şi principiile active cu acţiune elasticizantă fac din tratament un adevărat elixir pentru corp. Tratamentul începe cu o exfoliere blândă pe bază de sare marină şi uleiul de trandafiri care ajută la purificarea pielii, care devine mai catifelată, neteda şi plăcut parfumată.

Afla mai mult…

Frumusete si puritate din inima pamantului marocan.Argila Rhassoul este o sursa a frumusetii de mii de ani din perla africi marocane folosita de femeile din triburile berberii.

Afla mai mult…

Povestea ciocolatei incepe in Spania secolului al 16-lea, cand au fost aduse din Lumea Noua primele boabe de cacao. Initial ciocolata a fost considerata un medicament datorita efectelor benefice si se comercializa in forma ei lichida.

Afla mai mult…

O zi de spa cu tratamente de infrumusetare si relaxare te vor aduce la starea de echilibru interior si exterior de care ai nevoie. Acest tratament se va efectua intr-un cadru placut, relaxant cu un ambient potrivit, muzica relaxanta, o mireasma placuta realizata cu ajutorul aromoterapiei si o lumina discreta.

Afla mai mult…

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.