Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratamente Corporale

Împachetări la Rece, Împachetări la Cald, Împachetări Bruno Vasari, cu Paprika sau Scrub, Vacuum și Mezoterapie Virtuală și Crioterapie. Toate aceste tratamente corporale își au locul în tabloul procedurilor Sandal Spa și te așteptăm să le descoperi.

Impachetari la Cald
Impachetari la Rece
Electrostimulare
Ultrasunete
Mezoterapie Virtuala si Crioterapie
Vacuum
Scrub
Impachetari Bruno Vasari
Impachetari Bio
Impachetari cu Parargil

Vrei să-ţi condimentezi relaţia de cuplu ? Vrei să fii irezistibilă şi să-ţi găseşti cât mai repede jumătatea ? Alege o terapie care arde nu doar focul din inimă, ci şi micile tale imperfecţiuni ! Împachetările cu paprika (ardei iute) au un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase şi la eliminarea toxinelor.

Afla mai mult…

Spune adio vergeturilor, scapă de celulită şi slăbeşte sănătos ! Cum ? Simplu, nu mai sta pe gânduri şi vino la Sandal Spa ! Bucură-te de împachetările cu un adevărat produs ” trei într-unul” ! Chocofango are în compoziţia sa parafină şi ciocolată 100% naturală, ulei de cacao şi migdale, siliciu, teobromină, cacao. Toate aceste ingrediente au efecte deosebit de benefice asupra pielii.

Afla mai mult…

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.