Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Electrostimulare

Electrostimularea reduce spasmele musculare, creşte circulaţia sangvină locală, contribuie la arderea fără effort a caloriilor şi la tonifierea întregului corp. Poţi opta pentru intensităţi diferite ale procedeului sau intensităţi variate, pe zone.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Arderea caloriilor fără efort
  • Intărirea musculaturii şi tonifierea corpului
  • Relaxarea musculară
  • Conferă elasticitate pielii şi contribuie la eliminarea celulitei
  • Reducerea stresului

Electrozii plasaţi pe piele, în zonele problematice, transmit impulsuri electrice scurte către terminaţiile nervoase periferice. Se reproduce procesul care inztervine în contracţia musculară naturală comandată de creierul uman. Prin intermediul electrostimulării, muşchii se contractă direct, mecanic, fără să mai fie necesar un efort din partea creierului, iar intensitatea contracţiilor este sporită.

Electrostimularea întăreşte musculatura, fără efort, progresiv şi contribuie la calmarea durerilor reumatice sau a celor generate de o poziţie incorectă, prelungită, la birou. Ea ajută mai ales acele persoane care întâmpină greutăţi în a-şi lucra musculatura. Acţionând asupra muşchilor în profunzime şi la nivel local, se evită solicitarea articulaţiilor, ca în cazul exerciţiilor fizice propriu-zise.

De asemenea, electrostimularea are efecte pozitive vizibile în ceea ce priveşte scăderea în greutate. Este alternativa cel mai des adoptată de persoanele cu un ritm de viaţă agitat, care nu-şi mai găsesc timpul necesar pentru a se deplasa la o sală de fitness. Folosită cu succes şi la polul opus, în pregătirea atleţilor, ea poate să fie o completare a orelor de fitness clasic, contribuind la tonifierea organismului.

Electrostimularea este contraindicată în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, boli cardiace grave, stimulatoare cardiace, tije metalice ortopedice,  epilepsie, leziuni, tumori, hipertensiune.

Dacă nu poţi face electrostimulare, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare şi altele.

 

O sedinta de Electrostimulare dureaza 50 de minute iar pretul este de 100 Ron

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.