Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj terapeutic cu ulei de Magenziu

masaj cu ulei de magneziu

Este bine cunoscut faptul că magneziul este un mineral esențial important, necesar organismului uman. Știai că cele mai recente studii efectuate în Europa și SUA demonstrează că circa 60% dintre europeni, inclusiv românii, și circa 63% dintre americani au deficit de magneziu?

Majoritatea persoanelor iau suplimente alimentare pe bază de magneziu, însă adesea acest lucru nu ajută prea mult. Prin administrarea orală, magneziul nu este întotdeauna absorbit de organism în mod eficient.

Tot mai mulți oameni de știință recomandă, în schimb, terapia transdermică (prin piele) cu magneziu.

Masajul transdermic cu magneziu este din ce în ce mai popular, deoarece ajută la recuperarea țesuturilor, reduce durerea, îmbunătățește flexibilitatea tendoanelor și ligamentelor, ajută la eliminarea crampelor și inflamațiilor sau spasmelor musculare.

Beneficii:

  1. Ameliorează migrenele! Cercetătorii au descoperit că persoanele care se confruntă cu migrene au adesea deficiențe de magneziu.
  2. Îmbunătățește aspectul pielii! Când este aplicat local, uleiul de magneziu descompune grăsimile și drenează galndele sebacee. Acest lucru ajută la curățarea pielii și îndepărtarea excesului de sebum. De asemenea, poate reduce severitatea și apariția erupțiilor de acnee – spre exemplu, acneea spatelui.
  3. Reduce durerile musculare! Magneziul poate remedia atât durerile musculare, cât și afecțiunile nervilor. Este un excelent relaxant muscular. Mai mult, magneziul este folosit de mult timp de către sportivii de performanță, pentru a calma durerile asociate cu afecțiuni ale musculaturii și tendoanelor după eforturi prelungite.
  4. Combate instalarea osteoporozei! Magneziul ajută organismul să sintetizeze mai bine nutrienții principali care susțin oasele puternice, precum calciu și vitamina D.
  5. Efect de reglaj hormonal! Uleiul de magneziu aplicat prin masaj combate stările neplăcute care apar în timpul sindromului pre-menstrual, după sarcină sau o dată cu instalarea menopauzei. Este benefic și pentru domni, ajutând la combaterea stresului!
  6. Combate anxietatea și îmbunătățește calitatea vieții! Magneziul care apare în organism este „ars” în perioadele de stres, tot mai frecvente în lumea dinamică de astăzi. Așadar, menținerea unui nivel adecvat de magneziu ajută la eliminarea stresului și a anxietății.
  7. Reglează tensiunea arterială! Hipertensiunea arterială a devenit o problemă de sănătate din ce în ce mai frecventă în țările europene, inclusiv în România. S-a descoperit că utilizarea magneziului reduce tensiunea arterială.
  8. Ajută ca prevenție sau în tratamentele anti-diabet! Alimentația nesănătoasă este o altă problemă gravă a societății noastre. S-a constatat că multe persoane, care au deja diabet sau au tendința de a dezvolta această boală, au și un nivel foarte scăzut de magneziu.

Te așteptăm la Sandal Spa pentru un răsfăț sănătos – masajul cu ulei de magneziu! Programează-te chiar astăzi!

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

La salonul Sandal Spa, masajul de relaxare se îmbină cu aromoterapia şi meloterapia!

Te vei relaxa pe patul de masaj, iar experții noștri îți vor detalia toate amănuntele procedurii, astfel încât să te simți cât mai confortabil! Discută deschis cu echipa Sandal Spa despre ceea ce simți în timpul terapiei!

Cei mai mulți dintre clienți consideră masajele ca fiind proceduri plăcute, ușor de suportat, relaxante! Informează-ne înainte de terapie despre sensibilitățile tale, precum și despre intensitatea ideală pentru tine a masajului!

Se recomandă efectuarea masajului cu ulei de magneziu cel puțin o dată pe săptămână. După circa 3-4 luni de tratament, este utilă o pauză de aproximativ o lună, care să ajute corpul să-și regleze singur nivelul de magneziu. În această perioadă de „pauză”, Sandal Spa îți oferă o gamă largă de alte proceduri corporale și masaje variate, precum masajul cu miere sau cu uleiuri esențiale.

ATENȚIE!

În cazul persoanelor cu o piele ultra-sensibilă, uleiul de magneziu poate provoca ușoare senzații de mâncărime sau furnicături. Acestea dispar repede, adesea în câteva minute de la începerea ședinței terapeutice. Dacă apar după finalizarea tratamentului, în general dispar în circa 1-2 ore.

Totuși, NU efectuați masaj cu ulei de magneziu dacă aveți o rană deschisă, o tăietură sau vreo zgârietură!

Anumite medicamente pot interacționa negativ cu uleiul de magneziu! Este vorba mai ales de anumite medicamente luate timp îndelungat de către cei care suferă de boli cardiace grave.

Solicită aprobarea medicului și vino cu ea la salon în caz de: boli cardiace grave, cancer, boli respiratorii, epilepsie, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, stări febrile, răni deschise, traumatisme osoase, boli de piele, boli de ochi grave, perioadă menstruală abundentă, sarcină

O ședință de Masaj terapeutic cu ulei de Magneziu durează 50 de minute iar prețul este 170 Ron