Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Anticelulitic cu Miere

Mierea este delicioasă în prăjituri, ceaiuri sau chiar cafea – asta se ştie! – dar, folosită ,,la exterior”,  este şi un adevărat miracol natural pentru corpul tău! Mierea de albine conţine vitamine, enzime, aminoacizi şi substanţe minerale care pătrund, prin masaj, în pielea şi în trupul tău.

Efectele sunt deosebite! Toxinele se elimină mult mai rapid, pielea se catifelează şi se hidratează intens, creşte capacitatea de auto-apărare şi rezistenţă la microbi a organismului. În plus, scade senzaţia de foame prin aportul de substanţe active şi zaharuri naturale!

Masajul anticelulitic cu miere te ajută să slăbeşti sănătos, pe nesimţite, fără efort şi este un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Gomaj intensiv – mierea curăţă pielea, eliminând impurităţile şi celulele moarte
  • Hidratarea pielii
  • Imbunătăţeşte sistemul imunitar
  • Eliminarea toxinelor
  • Eliminarea celulitei şi prevenirea reapariţia sale
  • Diminuarea senzaţiei de foame şi a poftei de dulce
  • Reducerea ţesutului adipos
  • Relaxare şi combaterea stresului
  • Tonifiere şi revigorare

Mierea de albine, naturală, se aplică direct pe zonele afectate de celulită (coapse, fese, abdomen) şi se masează, progresiv. Treptat, mierea se întăreşte uşor şi acţionează ca un scrub sau un gomaj, simultan cu masajul. Substanţele nutritive şi detoxifiante din compoziţia mierii de albine pătrund în interiorul trupului şi ,,absorb” substanţele negative, retenţiile de apă sau de toxine. Circulaţia sângelui se îmbunătăţeşte, iar pielea îşi recapătă fermitatea şi aspectul de ,,coajă de portocală” dispare.

Mierea are şi un efect aromoterapeutic demonstrat ! Mirosul ei dulceag, plăcut, induce o uşoară stare de somnolenţă. Este extrem de eficientă în combaterea stresului, a durerilor de cap sau chiar a migrenelor uşoare.

Masajul anticelulitic cu miere stimulează metabolismul. Această terapie acţionează direct şi rapid asupra straturilor profunde ale pielii şi ale muşchilor. Efectul continuă şi, progresiv, se îmbunătăţeşte activitatea organelor interne.

După efectuarea unui masaj cu miere, pielea devine mai elastică şi mai netedă ! Încearcă şi tu acest lifting corporal sănătos !

Mierea aderă rapid la suprafaţa pe care este aplicată şi se lipeşte. Se recomandă epilarea zonelor unde se va efectua masajul, înainte de venirea la salon. Pilozitatea poate cauza discomfort!

Masajul anticelulitic cu miere este contraindicat în caz de: boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, boli de piele, alergie la miere şi produse apicole, sarcină perioadă menstruală abundentă.

Dacă nu poţi urma, sau nu poţi suporta masajul anticelulitic cu miere, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare cu miere sau masaj de relaxare clasic, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj Anticelulitic cu Miere durează 50 de minute iar prețul este 190 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.