Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

TRATAMENTE COSMETICE SPATE

Trăim într-o lume din ce în ce mai pretențioasă atunci când este vorba de imaginea personală.

De multe ori uităm tocmai de acele părți ale corpului pe care „nu le vedem”, cum ar fi spatele, dar intrăm automat în panică atunci când nu putem purta rochia cu decolteul vizat sau nu ne putem expune la plajă, la piscină, la sală sau ori de câte ori hainele atrag atenția asupra sa.

În plus, îngrijirea corpului este înainte o chestiune de sănătate. Netratate la timp, probleme precum acneea spatelui sau neplăcuta „piele de crocodil” se pot agrava.

Ești implicat/ă foarte tare la birou sau în dezvoltarea business-ului tău și simți că nu prea mai ai timp să te îngrijești cum ar trebui?

Ești părinte și nu mai ai timp fiindcă cel mic sau cei mici… sunt adevărații „lideri” ai vieții tale?

Vrei să-ți cauți jumătatea și ai nevoie de o imagine cât mai atractivă?

La Sandal Spa îți oferim o serie de tratamente pentru spate care te vor ajuta să te ocupi de problemele dermului, indiferent cât ești de grăbit/ă.

Programează-te chiar azi la un tratament pentru spate, plăcut, relaxant și, în același timp, sănătos și util!

Te așteptăm la Sandal Spa!

 

TRATAMENT COSMETIC SPATE ȘI UMERI – CURĂȚARE & HIDRATARE

 

Beneficii

Tratamentul cosmetic pentru spate având un puternic efect de curățare și hidratare combate anumite afecțiuni ale pielii și previne reapariția lor. Este un remediu ideal atât pentru persoanele cu piele sensibilă, cât și pentru cei cu piele uleioasă.

Printre beneficiile sale se numără:

 • combate și previne acneea spatelui
 • hrănește pielea uscată și o catifelează
 • în cazul pielii grase, încărcate, stopează acumulările excesive de sebum
 • degajează mușchii spatelui
 • corectează postura
 • elimină aspectul neplăcut de „coajă de portocală” sau „valuri” care se pot acumula în zona cervicală și /sau lombară
 • ajută la eliminarea efectelor burnout-ului pe termen mediu și lung
 • relaxează și revitalizează întregul corp

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Procedura, care se numește și „back facial” este oarecum similară cu cea pentru față, în cazul unui tratament de curățare și hidratare.

Se începe prin procesul de curățare a pielii, iar adesea se trece la o curățare intensivă folosind aparate de ultimă generație pentru o exfoliere în profunzime.

În funcție de situația personală, se pot efectua și extracții, pentru a reduce pustulele acneice sau punctele negre, acolo unde se solicită acest lucru.

Specialiștii Sandal Spa îți vor recomanda cele mai bune măști de hidratare, care vor fi aplicate în funcție de nevoile tale. Împreună vom alege cea mai bună soluție de îngrijire a spatelui tău.

Dacă în urma tratamentului pielea spatelui se înroșește, nu te îngrijora! Este un posibil efect destul de frecvent care va dispărea în 1-2 ore.

În cazul în care acneea revine frecvent pe spatele vostru, aveți la dispoziție diverse abonamente, astfel încât să beneficiați de mai multe sesiuni, iar tratamentul să fie cu adevărat eficient!

În general nu s-au semnalat contraindicaţii majore în cazul tratamentelor cosmetice pentru spate. Vă recomandăm, totuși, să solicitați acordul medicului în caz de: sarcină, epilepsie, tumori, cancer,  intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli cardiace grave, boli de ochi grave, boli respiratorii, osteoporoză.

 

DURATA TRATAMENT 90MIN – 400 RON

 

TRATAMENT COSMETIC SPATE ȘI UMERI – OXIGEN HIPERBARIC

 

Beneficii

Este un tratament cosmetic pentru spate destinat persoanelor de toate vârstele, pentru a le face să se simtă mai puternice, mai sănătoase și mai energice. Cunoscut pentru rezultatele sale uimitoare în domeniul medical, oxigenul hiperbaric echivalează cu un lifting fără bisturiu!

Combaterea stresului este doar unul  dintre efectele acestui tratament inovator, alături de altele precum:

 • conferă un efect de lifting și asupra zonelor pe care nu le puteți vedea , dar alții le văd, precum spatele
 • efect instant anti-îmbătrânire
 • rezultate uimitoare foarte rapid
 • ajută la reducerea rapidă a inflamațiilor și edemelor
 • crește sinteza fibrelor de colagen
 • oxigenul hiperbaric stimulează producția proprie de elastină a corpului
 • stimulează, în mod constant, oxigenarea celulară
 • reduce eficient stresul oxidativ

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Oxigenul hiperbaric este ideal atât pentru combaterea unor probleme ale pielii spatelui, precum acneea, dar și pentru întreținerea estetică.

Chiar dacă nu suferi de acneea spatelui, pielea tuturor acumulări de particule de praf din mediul înconjurător care nu sunt eliminate prin spălarea obișnuită. Exfoliantele și tratamentele chimice pentru spate îndepărtează ușor aceste acumulări „de adâncime”, prevenind erupțiile și dezvăluind pielea frumoasă de dedesubt.

Acționând cu o infuzie de oxigen pe zona tratată, bacteriile sunt distruse, iar pielea moartă este îndepărtată în mod eficient.

Cu excepția cazului în care ai flexibilitatea unui maestru yoghin, probabil că nu poți ajunge foarte bine la fiecare parte a spatelui tău, mai ales atunci când vrei să aplici o cremă hidratantă. Pentru a se menține sănătoasă, pielea ta are nevoie de umiditate suplimentară, iar oxigenul hiperbaric echivalează cu o excursie instant la munte!

După intervenția cu oxigen hiperbaric, pielea beneficia mai bine de creme și seruri hidratante.

Veți avea nevoie de mai multe sesiuni de tratamente cosmetice „back facial” dacă doriți să vă curățați complet spatele, mai ales în cazul în care este „încărcat”.

Clienții Sandal Spa ne mărturisesc că tratamentele noastre cosmetice pentru spate și umeri sunt plăcute şi relaxante!

Te așteptăm la salon! Progreamază-te acum!

În general, nu s-au semnalat efecte adverse la aceste tratamente, dar este bine să întrebați medicul în următoarele cazuri: cancer, insuficiență cardiacă, boli de piele, intervenţii chirurgicale, epilepsie, tumori, sarcină și alăptare.

 

DURATA TRATAMENT 70MIN – 380 RON

 

 

TRATAMENT COSMETIC SPATE ȘI UMERI  – MICRODERMAABRAZIUNE

 

Beneficii

Această procedură este benefică pentru curățarea în profunzime a zonelor greu de atins, vizând o varietate de nevoi de îngrijire a pielii spatelui, cum ar fi porii înfundați, acneea spatelui și pielea deshidratată.

Se efectuează multe dintre tehnicile tradiționale folosite în timpul tratamentelor cosmetice clasice pentru față, numai că se vor aplica în zona spatelui și a umerilor. Spatele tău ar trebui să fie bine pus la punct, deoarece pielea de acolo poate fi la fel de sensibilă și predispusă la uscăciune și iritație ca și tenul tău. Procedura încorporează măști de curățare profundă, extracții și purificare.

Microdermabraziunea ajută la netezirea, curățarea și deblocarea porilor. Beneficile cele mai cunoscute sunt:

 • echivalează cu un scrub profund și intens, care va da cele mai bune rezultate
 • ajută la eliminarea punctelor negre de pe spate și umeri
 • exfoliază pielea și ajută la îndepărtarea celulelor moarte
 • luminează și catifelează zona tratată
 • îmbunătățește textura și aspectul general al pielii
 • efect detoxifiant pentru întregul organism
 • relaxare și răsfăț garantate

 

TRATAMENT MICRODERMOABRAZIUNE PENTRU SPATE SUPERIOR 50MIN – 250 RON TRATAMENT MICRODERMOABRAZIUNE PENTRU SPATE INTEGRAL 70MIN – 350 RON

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

 

Înainte de începerea tratamentului propriu-zis pentru spate, esteticianul tău de la Sandal Spa va discuta cu tine pentru a-ți identifica nevoile pielii. După ce ai stabilit ce speri să obții din tratamentul respectiv, se vor aplica exact acele proceduri de care ai nevoie, pe toată durata ședinței.

Tratamentul începe de obicei cu o curățare profundă urmată de exfoliere. Se poate efectua fie o exfoliere manuală urmată de o exfoliere folosind aparatul de microdermabraziune, fie se va trece direct la acțiunea cu dispozitivul profesional specific.

Dacă obiectivele tale necesită o microdermaabraziune mai invazivă, este posibil să ai o oarecare roșeață sau sensibilitate după ședință. Nu te îngrijora! Efectele acestea trec în câteva ore, în general. În plus, vei primi instrucțiuni de îngrijire ulterioară pentru a te asigura că vei menține „strălucirea post-spa”.

La finalul tratamentului, esteticiana îți va aplica o mască sau un ser calmant, pentru relaxarea completă și menținerea efectului de hidratare.

Programează-te chiar acum! Te așteptăm la Sandal Spa!

Nu s-au semnalat efecte adverse majore la acest tratament, dar te sfătuim să întrebi medicul în cazuri precum: boli cardiace grave, osteoporoză, sarcină și alăptare, tumori canceroase, afecțiuni osoase grave, boli de piele, implanturi metalice în corp.