Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Mezoterapie Crioterapie cu Crema Anticelulitica

Mezoterapia virtuală combină, în cadrul aceleiaşi şedinţe, terapii intensive şi complementare: electroporaţia sau dermoporaţia, electroforeza, terapia LED şi crioterapia. Cu ajutorul unor impulsuri electrice controlate, porii se dilată de până la 400 de ori şi creşte foarte mult permeabilitatea pielii. Astfel, ingredientele active din variate ,,cocktail-uri” cosmetice pătrund în profunzimea pielii. Răcirea indusă determină auto-reglarea temperaturii corpului şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Spune adio injecţiilor cu diverse substanţe pentru întinerire, anesteziilor, intervenţilor chirurgicale şi riscurilor medicale de tot felul în numele frumuseţii. Cu mezoterapia virtuală, tu poţi să dai timpul înapoi fără efort şi fără reacţii adverse!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea celulitei şi prevenirea reapariţiei sale
  • Tratarea obezităţii şi a depozitelor de grăsime localizată
  • Lipo-sculptura corpului – scăderea măsurilor la haine
  • Hidratarea pielii deosebit de uscate
  • Revigorarea pielii afectate de trecerea timpului
  • Introducrea în profunzime a unor ingrediente cosmetice speciale – colagen, acid hialuronic, etc. – fără să mai fie nevoie de injecţii sau alte metode invaziv

Mezoterapia virtuală nu este absolut deloc dureroasă. Unii clienţi apreciază că senzaţiiile din timpul tratamentului sunt similare cu furnicăturile uşoare percepute în cadrul unei şedinţe de electrostimulare. Alţii, percep tratamentul ca pe un soi de ,,mângâiere plăcută” sau ca un masaj uşor.

În cadrul acestei proceduri, impulsurile electrice, atent controlate, generează fenomenul de electroporaţie. Astfel, porii pielii se dilată, iar membranele celulelor devin mai permeabile, inclusiv în cazul straturilor mai adânci. Nu ai motive de îngrijorare! Fenomenul este reversibil. La sfârşitul tratamentului, membrana celulară îşi revine automat la normal.

Electroforeaza este acţiunea prin care, simultan, ingredientele active din cocktail-urile cosmetice sunt împinse în straturile profunde ale pielii. Se obţin rezultate spectaculoase!

Concomitent,  se foloseşte şi terapia LED,  care ajută la arderea grăsimilor şi întăreşte sistemul imunitar.  Sunt eliminate toxinele şi retenţiile de apă din corp. Terapia LED este complet non-agresivă şi non-invazivă pentru organism ! Ea stimulează producţia de colagen şi are rol complementar în şedinţele de tonifiere musculară, dar şi în cosmetică – ajută la tratarea ridurilor.

La finalul şedinţei de mezoterapie se efectuează crioterapia. Aceasta se bazează, practic, pe răcirea superficială a zonei tratate, pentru a reduce temperatura ţesuturilor. Se obţine o termo-reglare rapidă şi un efect calmant.

În mod obişnuit, numai circa 5-10% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Practic, mezoterapia virtuală face ca circa 90-95% din componentele active ale unei creme sau ale unor substanţe cosmetice speciale să intre, rapid, în straturile profunde ale pielii. Datorită gradului ridicat de absorbţie, rezultatele sunt remarcabile.

Mezoterapia virtuală reuşeşte să vindece efectele necruţătoare are timpului: diminuarea elastinei şi colagenului, formarea ridurilor, scăderea rezistenţei cutanate ce duce la lăsarea pielii.

Mezoterapia virtuală este contraindicată în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, boli de piele grave, boli cardiace, diabet, purtarea unor tije metalice.

Dacă nu poţi urma tratamentul acesta, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare şi altele.

 

 

O sedinta de Mezoterapie Crioterapie cu Crema Anticelulitica si cu fiola activatoare lipolitica dureaza 30 de minute iar pretul este de 140 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.