Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj cu ciocolata calda 100% naturala

Ciocolata conţine antioxidanţi şi ingredienţi naturali activi cu efecte benefice asupra întregului organism – unt de cacao cu acţiune emolientă, nutritivă, hidratantă,  şi antiîmbătrânire, săruri minerale care tonifică , tanin cunoscut pentru ajutorul pe care îl dă în pierderea kilogramelor.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 

  • Înainte de aplicarea ciocolatei, se face un peeling corporal  ,ciocolata (cacao pură 100%) se încălzeşte până ajunge în stare lichidă, se amestecă  cu ulei de samburi de struguri cald şi se efectuează un masajul relaxant suedez.
  • Masajul cu ciocolata se efectueaza  cu miscari lente si profunde,specifice fiecarei zone in parte, pe un pat cald.

O ședință de Scrub Corporal cu Ciocolata + Masaj cu Ciocolata durează 60 de minute iar prețul este 200 Ron

O ședință de Scrub Corporal cu Ciocolata + Masaj cu Ciocolata + Impachetare cu Ciocolata durează 120 de minute iar prețul este 310 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.