Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratamente Faciale

Știm cât de importantă este sănătatea tenului, de aceea te așteptăm să beneficiezi de tratamentele faciale oferite într-un cadru relaxant și profesionist din toate punctele de vedere.

Tratament Facial de Curatare si Hidratare
Lifting Facial BIO
Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric
Mezoterapia Faciala
Microdermoabraziune Faciala
Tratament VIP
Tratament Facial Criolift & Led
Electrostimulare Faciala
Peeling Facial cu Ultrasunete

Legendele medievale spun că numeroşi cavaleri au încercat să găsească faimosul ,,Graal” – elixirul tinereţii veşnice! Cu siguranţă, prinţesele vremii se delectau ascultând, la ceas de taină, relatările unor aventuri de basm! În toate epocile, visul femeilor a fost acela de a descoperi elixirul tinereţii şi de a alunga urmele trecerii necruţătoare a timpului.

Afla mai mult…

Încă din antichitate, masajul facial era o formă de înfrumuseţare cu multe beneficii pentru sănătatea întregului corp. Este un adevărat răsfăţ! În plus, nu are contraindicaţii sau efecte adverse şi combate stresul! Vino la Sandal Spa şi bucură-te de o experienţă relaxantă de neuitat!

Afla mai mult…

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.