Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Anticelulitic

Un adevărat duşman al femeilor, celulita este cauzată de factori diverşi – predispoziţie genetică, dereglări hormonale, alimentaţie defectuoasă, îngrăşare sau chiar slăbire rapidă, stil de viaţă nesănătos, fumat, consum de alcool, stres prelungit şi altele. Datorită multor cauze, un adipocit (o celulă grasă) îşi poate mări volumul de nenumărate ori, de până la 50 de ori mărimea sa iniţială!

Astfel, vasele de sânge şi cele limfatice sunt comprimate, ţesuturile ajung să reţină tot mai multe lichide şi toxine, iar pielea începe să aibă acel aspect neplăcut de ,,coajă de portocală”!

Masajul Anticelulitic efectuat corect, la Sandal Spa, nu duce la apariţia vânătăilor! Înainte de începerea şedinţei, sfătuieşte-te cu echipa noastră în ceea ce priveşte intensitatea dorită şi eventualele terapii pe care e bine să le urmezi în paralel!

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Elimină celulita şi previne reapariţia ei
  • Reducerea ţesutului adipos
  • Scade circumferinţa corporală (scad măsurile hainelor !)
  • Imbunătăţeşte elasticitatea pielii
  • Eliminarea toxinelor
  • Menţinearea unui bun tonus muscular
  • Stimulează circulaţia
  • Previne şi ameliorează semnele îmbătrânirii
  • Combaterea stresului

La Sandal Spa, masajul anticelulitic nu doare, fiind în acelaşi timp eficient! Ai încredere în specialiştii noştri!

Spre deosebire de alte tipuri de masaj, terapeutul acţionează insistent asupra zonelor problematice. Acest masaj vizează zonele afectate, cum ar fi : coapse, fese, abdomen, braţe. Deşi intensitatea masajului este sporită, nu se ajunge însă la senzaţia propriu-zisă de durere.

Concepţia potrivit căreia masajul anticelulitic s-ar baza pe ,,strivirea” celulelor grase şi că ar trebui să fie cât mai dureros este complet greşită ! Numeroase studii, realizate de medici şi specialişti, demonstrează faptul că volumul celulelor grase scade numai prin reactivarea circulaţiei !

Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului anticelulitic pe care o doreşti !

Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja ,,durere”.

În completarea masajului anticelulitic, încearcă şi alte metode de combatere a acestei afecţiuni. Sandal Spa îţi oferă o gamă variată de împachetări – la cald sau la rece – şi de tratamente corporale ! În plus, nu uita că celulita dispare mai rapid dacă ţii o dietă adecvată şi faci mişcare în mod regulat !

Masajul anticelulitic este contraindicat în caz de: boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, boli de piele, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Dacă nu poţi urma sau nu poţi suporta masajul anticelulitic, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj Anticelulitic durează 45 de minute iar prețul este 140 Ron

O ședință de Masaj Anticelulitic durează 30 de minute iar prețul este 100 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.