Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratamente Faciale Personalizate

Femeia modernă schimbă povestea şi … merge singură după elixirul frumuseţii, la salon!

Vino la Sandal Spa şi beneficiază de tratamente faciale personalizate în funcţie de nevoile tenului tău, într-un ambient plăcut, în care meloterapia şi aromoterapia te vor relaxa cu siguranţă!

Chiar dacă ai un ten problematic, nu este cazul să te demoralizezi. Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre tratamentul facial care ţi se potriveşte cel mai bine !

La Sandal Spa, ţi-am pregătit o serie de tratamente faciale personalizate, care pun accentul pe ameliorarea şi tratarea diverselor probleme ale unor tipuri de ten sensibile. De asemenea, este bine să investeşti şi în prevenirea apariţiei problemelor tenului, în funcţie de moştenirea genetică pe care o ai şi de problemele anterioare.

Poţi opta între:

 • TRATAMENT FACIAL ANTI-ACNEE
 • TRATAMENT ACNEE JUVENILĂ
 • TRATAMENT FACIAL ANTI-AGING INTENSIV
 • TRATAMENT FACIAL PENTRU TENUL SENSIBIL ŞI CUPEROZIC
 • TRATAMENT CONTUR PENTRU OCHI
 • TRATAMENT FACIAL ULTRASUNETE – HIDRATARE ŞI VITAMINIZARE
 • TRATAMENT FACIAL IONIZARE – HRĂNIRE ŞI VITAMINIZARE

La prima şedinţă se va face o analiză atentă a tenului tău, stabilindu-se o schemă complexă de tratament, în funcţie de nevoile tale. Vei simţi efecte benefice încă de la prima şedinţă, dar, pentru rezultate spectaculoase şi pe termen lung este nevoie, în medie, de 5 până la 10 şedinţe, în funcţie de problemele specifice tenului tău.

Consultă-te cu echipa noastră şi află mai multe detalii despre abonamente sau promoţiile noastre lunare!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Indepărtarea problemelor specifice tenului tău
 • Redarea elasticităţii şi fermităţii pielii
 • Netezirea şi catifelarea pielii
 • Combaterea ridurilor
 • Combaterea cearcănelor
 • Imbunătăţirea flexibilităţii muşchilor faciali
 • Imbunătăţirea metabolismului întregului organism
 • Combaterea stresului şi a insomniei

În cazul tenurilor sensibile, o etapă deosebit de importantă este stabilirea exactă a naturii problemelor faciale şi întocmirea unei scheme adecvate şi personalizate de tratament. Uită de tratamentele alese la întâmplare, căci efectele pot să fie exact invers decât cele dorite !

Alege unul dintre tratamentele faciale personalizate de la Sandal Spa, care îţi vor da posibilitatea să urmezi o serie de şedinţe cu adevărat folositoare ! Cu ajutorul specialiştilor noştri, vei scăpa de problemele faciale, starea ta de bine se va îmbunătăţi şi vei avea tot mai mult succes, atât în viaţa personală, cât şi în carieră !

Echipa Sandal Spa face totul pentru ca cei care ne trec pragul să devină nu doar clienţii, ci şi prietenii noştri!

În secţiunile anterioare au fost descrise o serie de procedee cosmetice. La Sandal Spa, vei beneficia de diverse metode de ultimă oră, adaptate nevoilor tenului sensibil, precum şi de produse cosmetice naturale, fără aditivi, sănătoase !

 

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.