Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Deep Tissue

Oboseala musculară nu trebuie neglijată ! Aceasta este primul pas în procesul de îmbolnăvire şi îmbătrânire prematură. Un proverb chinezesc spune că vârsta reală a unui om este dată de gradul de mobilitate pe care îl are ! Oboseala musculară are cauze variate, precum: alimentaţia defectuoasă, fumatul, poluarea atmosferică din oraşe, consumarea unei cantităţi scăzute de apă pe zi, lipsa sportului sau, dimpotrivă, sportul în exces.

Masajul Deep Tissue este cel mai eficient mod de a combate oboseala musculară şi efectele ei nedorite ! Este un mod de relaxare şi, în acelaşi timp, o modalitate holistică de tratare a organismului.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Combate oboseala acută şi cronică
  • Combaterea stresului
  • Revigorarea organismului
  • Ajută la îmbunătăţirea posturii corecte
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor şi tensiunilor musculare
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor de spate, gât, mijloc, picioare
  • Menţinerea tonusului muscular
  • Imbunătăţirea sistemului imunitar

În masajul Deep Tissue, terapeutul îmbină forme variate de mişcări utilizate în cadrul masajului de relaxare, dar presiunea este mai puternică. De comun acord cu clientul, terapeutul creşte treptat presiunea până la un punct maxim acceptabil. De aici înainte, presiunea se menţine constantă pe toată durata desfăşurării procedurii.

Se folosesc mişcări din tehnica orientală numită ,,lomi lomi”, ce constituie partea principală din masajul Deep Tissue. Tehnica ,,lomi lomi” presupune folosirea antebraţelor, coatelor şi mâinilor. Se execută miscări lungi şi continue, fără intreruperi sau, dimpotrivă, mişcări sacadate însoţite de strechingul articular şi masajul scalpului.

Acest tip de masaj ajută la reducerea inflamaţiilor musculare ce cauzează durere. În plus, poate uşura tensiunea musculară, prin eliberarea aşa-numitelor ,,formaţiuni dure” de ţesut. Altfel spus, se obţine o eliminare în profunzime a contracturilor musculare. Mai mult, masajul Deep Tissue ajută la eliminarea toxinelor din organism, prevenind astfel îmbătrânirea prematură.

Masajul Deep Tissue se recomandă tuturor celor care vor să încerce o nouă metodă, 100% naturală de revitalizare a organismului !

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului Deep Tissue pe care o doreşti !

Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja ,,durere”. Masajul Deep Tissue este intens, dar nu trebuie să fie dureros.

Masajul Deep Tissue este contraindicat în caz de: intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, purtarea unor tije metalice, răni deschise, boli de piele, boli cardiace grave, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Dacă nu poţi urma, sau nu poţi suporta masajul Deep Tissue, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj Deep Tissue durează 50 de minute iar prețul este 170 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.