Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Impachetari Bruno Vassari

Efectele benefice ale împachetărilor, pe care ţi le-am prezentat la secţiunile respective, sunt amplificate de cremele speciale cu ajutorul cărora se realizează această procedură.

Descoperă BRUNO VASARI, un brand cu adevărat minunat, sănătoas şi nutritiv, de care poţi beneficia la Sandal Spa!

BRUNO VASARI – BODY ENERGY

Body Energy este aliatul ideal în lupta împotriva celulitei şi a depozitelor adipoase, iar în acelaşi timp contribuie la tonifierea şi fermitatea ţesuturilor, precum şi la întinerirea pielii.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • extract de Gingko Biloba pentru fermitate şi regenerare celulară;
  • extract de alge marine Laminaria pentru tonifierea tesuturilor;
  • extract de Manteca de Karite – fructul matur al arborelui

Butyrospermum din centrul Africii, pentru supleţea pielii.

BRUNO VASARI – TERMOSUDAŢIE CU PARAFINĂ RECE

Mai mult de 70% dintre femei suferă de retenţii de apă, care favorizează îngrăşarea şi apariţia celulitei. Eliminarea acestor retenţii de lichide şi a toxinelor se face printr-o transpiraţie abundentă, generată de împachetările cu o cremă specială : termosudaţia. Aceasta deblochează ţesutul adipos congestiv şi activează circulaţia sângelui.

Termosudaţia Bruno Vasari este recomandată persoanelor supraponderale, care au picioarele umflate şi vergeturi evidente.

De asemenea, este utilă tuturor celor care vor să scape rapid de neplăcerile pielii cu aspect de ,,coajă de portocală”.

BRUNO VASARI – CREMĂ TERMOREDUCTOARE SLIM Crema termoreductoare tratează cu succes celulita şi stratul adipos. Acest produs activează microcirculaţia şi creşte eficienţa utilizării oxigenului la nivel celular, ajutând la eliminarea toxinelor.

BRUNO VASARI – MASCĂ MODELATOARE CU CEAI VERDE

Crema cu ceai verde reduce volumul depozitelor adipoase şi elimină toxinele într-un mod rapid. De asemenea, este îmbogăţită cu alge, care furnizează pielii substanţe nutritive importante. Ea activează circulaţia sanguină şi elimină lichidele reţinute în organism, conferind totodată fermitate muşchilor şi pielii.

În stadiul cel mai avansat, celulita este dureroasă şi generează probleme circulatorii sau limfatice grave. Acest produs Bruno Vasari acţionează asupra diferitelor tipuri de celulită, dar în special asupra celei avansate.

 

O sedinta de Impachetari Termosudatie cu Parafina Rece, Vinoterapie Kianty Bruno Vassari, ceai verde si alge dureaza 40 de minute iar pretul este de 100 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.