Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari cu paprika

Împachetările cu paprika (ardei iute) au un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase şi la eliminarea toxinelor.

Paprika nu este minunată doar în mâncăruri savuroase, ci şi pe trupul tău ! Condimentează-ţi şedinţele la salon cu o cremă naturală, ce te va ajuta să slăbeşti rapid şi sănătos !

Conform rezultatelor cercetărilor medicale, extractul de paprika iute ajută la dizolvarea şi eliminarea grasimilor, generând astfel efectul de slăbire. Utilizarea regulată a cremelor cu ardei iute contribuie la reconstruirea pielii obosite, îmbătrânite, având un miraculos efect de lifting natural.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea masivă a toxinelor
  • Scăderea rapidă în greutate
  • Efect anticelulitic intens
  • Arderea grăsimilor
  • Redă elasticitate şi fermitate pielii
  • Stimularea circulaţiei sanguine şi limfatice
  • Imbunătăţirea metabolismului
  • Intărirea sistemului imunitar
  • Revitalizarea organismului şi înlăturarea stărilor de oboseală

Se începe tratamentul prin etapa de curăţare a pielii cu ajutorul unui exfoliant care îndepărtează celulele moarte. Urmează apoi aplicarea gelului anticelulitic cu paprika (ardei iute) printr-un masaj uşor, până când acesta este absorbit de catre piele. Zonele tratate sunt înfăşurate în film osmotic şi urmează împachetarea propriu-zisă, de aproximativ 40-50 de minute, efectuată la termocuvertă sau la tunelul cu raze infraroşii.

După desfoliere, se aplică prin masaj o cremă cu mentol şi camfor. Nu se recomandă duşurile imediate, deoarece substanţele continuă să acţioneze între 6 şi 8 ore de la aplicare.

Împachetarea anticelulitică si de slăbire cu paprika acţionează in 2 paşi :

Pasul 1 – la cald (vasodilataţia) – Efectul termoactiv al împachetărilor cu paprika accelerează absorbţia ingredientelor active din cremă, reactivează micro-circulaţia, dizolva rapid grăsimea şi face pielea să arate catifelată şi tonifiată.

Pasul 2 – la rece (vasoconstricţia) – Aplicarea cremei cu mentol şi camfor are un efect de răcire a pielii. Senzaţia de rece este binevenită, după intensitatea căldurii dată de paprika.

Alternanţa dintre cald şi rece implică un consum mai mare de calorii, deoarece organismul încearcă să se echilibreze şi să-şi menţină temperatura normală a corpului.

Împachetarea cu paprika este contraindicată în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, varice pronunţate, epilepsie, claustrofobie, spasmofilie, hipertiroidie, boli de piele, boli cardiace grave, boli respiratorii grave, hipertensiune, diabet, tromboflebite, tromboze, alergie la ardei iute. De asemenea, nu se face o împachetare cu paprika imediat după expuneri la soare sau la solar.

Dacă nu poţi urma acest tratament, poţi opta pentru altele, adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare, etc.

O sedinta de Impachetare Paprika dureaza 40 de minute iar pretul este de 100 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.