Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Prenatal

Grijile au început deja să te copleşească? Ţi-e teamă de marele moment –naşterea – despre care toate ,,mamele cu experienţă” au şi început să-ţi dea sfaturi? Eşti nervoasă şi ai vrea să evadezi pe o insulă pustie? Simţi că ,,ai intrat la stăpân” şi asta… pentru totdeuna, că nu o să mai fi niciodată ,,doar tu”? Relaxează-te la Sandal Spa cu un masaj exclusiv dedicate ţie!

Eşti o viitoare mămică şi ai nevoie, mai mult ca oricând, de răsfăţ! Te vom ajuta să te bucuri de această etapă unică şi extraordinară din viaţa oricărei femei!

Acest masaj relaxant eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mult mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, pelvis şi glezne). În plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de mişcările tot mai limitate (greutate la întoarcere, dormitul într-o anumită poziţie etc.)

Evident, micuţul tău beneficiază automat de masajul tău! Legătura dintre mamă şi viitorul copil este organică! Micuţul simte atunci când eşti relaxată şi fericită! Masajul prenatal îmbunătăţeşte circulaţia ta sangvină, iar cel mic primeşte mai mult oxigen şi mai multe substanţe nutritive.

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Relaxare şi combaterea stresului
  • Reducerea oboselii şi a anxietăţii prenatale
  • Reduce edemele
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor şi tensiunilor musculare
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor de spate, gât, mijloc, picioare
  • Menţinerea tonusului muscular
  • Hidratarea pielii
  • Tonifierea corpului
  • Rol benefic în pregătirea fizică şi psihică pentru momentul naşterii
  • Rol benefic pentru sănătatea celui mic

 

Masajul Prenatal este similar celui de relaxare, dar presupune o tehnică diferită. Clienta este aşezată în poziţii adecvate trimestrului de sarcină în care se află. Masajul prenatal se face numai cu uleiuri naturale, fără coloranţi sau conservanţi.

Masajul conferă elasticitate muşchilor suprasolicitaţi în timpul sarcinii. În plus, efectuarea unui masaj, în cel de-al doilea sau chiar şi în cel de-al treilea trimestru de sarcină, pregăteşte corpul pentru naştere. Masajul favorizează un travaliu mai scurt şi mai puţin dureros.

Trupul tău va continua să fie tonifiat şi să nu-şi piardă vigoarea, având în vedere că după naştere nu vei putea să-ţi iei concediu de la ,,jobul de mami”! Te aşteaptă o altă perioadă stresantă, datorită nevoilor speciale şi cerinţelor unui bebeluş. Pregăteşte-te din timp!

În timpul sarcinii, apar edeme sau umflături ale încheieturilor, cauzate de îngreunarea circulaţiei şi de creşterea presiunii, exercitate asupra vaselor de sânge, de către uterul care se tot măreşte.

Masajul combate edemele! Masajul stimulează ţesutul moale şi reduce, astfel, acumularea de fluide la nivelul articulaţiilor.

Corpul tău se transformă vertiginos în această perioadă. Presiunea uterului cauzează tensiune la nivelul muşchilor pelvieni şi ai spatelui, afectând şi alţi muşchi. Şedinţele regulate de masaj prenatal diminuează semnificativ durerile musculare din timpul sarcinii.

Masajul prenatal îmbunătăţeşte calitatea somnului, te scapă de anxietate şi de simptomele depresive. În plus, această terapie are efcete benefice şi pentru micuţul din pântecele tale, calmându-l şi ajutându-l să se dezvolte mai bine.

Sandal Spa îţi pune la dispoziţie o gamă variată de uleiuri naturale relaxante şi parfumate, cu ingrediente esenţiale, fără conservanţi sau coloranţi! Beneficiezi, simultan, de aromoterapie şi meloterapie. Cu ajutorul acestora, masajul prenatal de la Sandal Spa este un răsfăţ total !

Fiecare viitoare mămică este unică. Întreabă-ţi medicul dacă tu poţi face masaj prenatal şi vino la salon cu avizul său!

Masajul prenatal nu are, în general, contraindicaţii, dar este necesar un aviz scris de la medicul de familie sau de la medicul obstetrician pentru efectuarea sa

O ședință de Masaj Prenatal durează 50 de minute iar prețul este 150 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.