Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Aromoterapeutic doTerra

Lasati mirosurile magice naturale sa va calmeze, sa va vindece si revitalizeze. Absorbiti beneficiile uleiurilor esentiale prin masaje sau bucurati-va de o sesiune de aromoterapie calma cu ajutorul difuzoarelor de aroma.

Masajul Aromoterapeutic este o formă de tratament holistic, bazată pe ideea existenţei unor ,,meridiane” energetice care traversează corpul uman. Deblocarea energetică se realizează prin combinaţia dintre masaj, aromoterapie şi ingredientele active ale uleiurilor naturale folosite. Se urmăreşte îndepărtarea tensiunii musculare din fiecare parte a corpului, revitalizarea organismului şi întărierea sistemului imunitar.

Vino în oaza de linişte şi relaxare din centrul oraşului – Sandal Spa!

Bucură-te de un masaj aromaterapeutic relaxant cu uleiuri esenţiale! Acesta ajută la menţinerea sănătăţii şi a unei stări de bine a corpului, minţii şi sufletului.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Combate anxietatea şi insomniile
  • Combate stresul şi oboseala cronică
  • Catifelarea şi hidratarea pielii – efect de lifting corporal
  • Detoxifierea şi revigorarea organismului
  • Ameliorează durerile de cap
  • Indepărtarea durerilor musculare şi reumatice
  • Ameliorează problemele digestive
  • Ajută la reglarea funcţiilor endocrine
  • Ameliorează sindromul pre-menstrual
  • Intărirea sistemului imunitar

Masajul aromoterapeutic reprezintă o îmbinare între manevrele masajului de relaxare şi o versiune mai blândă a masajului Shiatsu sau a celui reflexogen.

Un rol deosebit îl au uleiurile aromatice cu ajutorul cărora se realizează masajul. Aceste sunt 100% naturale – scorţişoară, sâmburi de struguri, lavandă etc. – şi conţin minerale, vitamine şi diverse substanţe nutritive ce pătrund rapid în corp, prin piele.

Efectele benefice ale ingredientelor active din uleiuri sunt maximizate cu ajutorul manevrelor de masaj ale terapeutului. Uleiul esenţial va fi absorbit în piele şi, în cele din urmă, în sânge, unde efectele sale pot fi prezente mai multe ore. Din acest motiv, masajul devine una dintre cele mai bune forme de aromoterapie, uleiurile esenţiale acţionând direct asupra organismului uman.

A treia componentă importantă a tratamentului este aromoterapia propriu-zisă, realizată atât prin mirosul uleiurilor folosite la masaj, cât şi prin parfumuri sau uleiuri volatile, eliberate în camera de masaj.

Masajul aromoterapeutic este relaxant şi, în acelaşi timp, tonic. Este ingredientul principal pentru o zi de răsfăţ la Sandal Spa, o aniversare specială sau un cadou inedit! Totodată, masajul aromoterapeutic este şi o terapie holistică importantă, cu efecte senzaţionale! Practicat cu regularitate, are nenumărate efecte psihice benefice, iar, în plus, ajută la creşterea imunităţii, revitalizează organismul şi îi conferă un plus de vitamine esenţiale!

Masajul aromoterapeutic nu are contraindicaţii pentru majoritatea persoanelor. Totuşi, există anumite cazuri speciale când este contraindicat: alergie la mirodenii şi diverse parfumuri (nu ezitaţi să întrebaţi echipa Sandal Spa despre uleiurile folosite la masaj!), astm bronşic, tuberculoză, răni, boli de piele, infecţii cutanate.

În perioada de sarcină, se poate realiza o combinaţie între masajul prenatal şi cel aromoterapeutic – în acest caz, trebui să soliciţi aprobarea medicului şi vino cu ea la salon!

Dacă nu poţi face masaj aromoterapeutic, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece sau masaj de relaxare.

O ședință de Masaj Aromaterapeutic cu uleiuri esentiale Doterra durează 50 de minute iar prețul este 180 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.