Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Ritual Rose’s Scent

Tratamentul începe cu o exfoliere blândă pe bază de sare marină şi uleiul de trandafiri care  ajută la purificarea pielii, care devine mai catifelată, neteda şi plăcut parfumată. Formula sa bogată combină extraordinarele proprietăţi regenerante şi restructurante ale uleiului de trandafiri. Acţiunea exfoliantă a sării marine ajută la eliminarea celulelor moarte. În continuare se aplică un unt de corp hidratant  cu ulei de trandafir, extract de ceai verde si  unt de shea ce sunt apoi masate în corp prin tehnici suedeze,lasă pielea strălucitoare, catifelată și netedă, iar starea de spirit luminoasă și exaltată.

Acest tratament dureaza aproximativ 110′ min si costa 300 Ron.

 

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 

  • Pentru a spori efectul total un mini  tratament facial cu extract de trandafir(lapte demachiant cu trandafir,apa de trandafir,peeling cu extract de trandafir,masaj facial,crema cu extract de trandafir,masca cu extract de trandafir si ulei de argan).

 

Consistenţa delicată şi principiile active cu acţiune elasticizantă fac din tratament un adevărat elixir pentru corp.

Tratamentul începe cu o exfoliere blândă pe bază de sare marină şi uleiul de trandafiri care  ajută la purificarea pielii, care devine mai catifelată, neteda şi plăcut parfumată. Formula sa bogată combină extraordinarele proprietăţi regenerante şi restructurante ale uleiului de trandafiri. Acţiunea exfoliantă a sării marine ajută la eliminarea celulelor moarte. În continuare se aplică un unt de corp hidratant  cu ulei de trandafir, extract de ceai verde si  unt de shea ce sunt apoi masate în corp prin tehnici suedeze,lasă pielea strălucitoare, catifelată și netedă, iar starea de spirit luminoasă și exaltată. Pentru a spori efectul total un mini  tratament facial cu extract de trandafir(lapte demachiant cu trandafir,apa de trandafir,peeling cu extract de trandafir,masaj facial,crema cu extract de trandafir,masca cu extract de trandafir si ulei de argan).

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.