Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Despre Noi

Sandal SPA – Oaza ta de liniste in centrul orasului!

De ce Sandal SPA?

S tresul zilnic îţi afectează viaţa personală ?

A i vrea o siluetă mai fermă şi un tonus mai bun ?

N u ştii ce tratamente corporale ţi se potrivesc ?

D oreşti să ai un ten luminos şi întinerit ?

A i nevoie de un machiaj adecvat unui eveniment special ?

L asă grijile deoparte şi vino la SANDAL SPA !

 

S ănătate şi eficienţă – folosim produse organice !

P rofesionalism – echipa noastră te aşteaptă cu drag !

A tenţie – clienţii noştri sunt prietenii noştri !

despre sandalspa.ro

 

 

 

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri !

La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul. Specialiştii noştri sunt gata să-ţi ofere consilierea de care ai nevoie pentru a avea un corp tonifiat şi un ten luminos ! Te aşteptăm cu o gamă variate de tratamente corporale, diverse tipuri de masaj, tratamente cosmetice, machiaj pentru diverse ocazii, promoţii şi oferte speciale pentru evenimente !

Detaliile fac diferenţa ! Clienţii noştri se relaxează cu muzică de bună calitate şi beneficiază de aromoterapie cu ajutorul unor esenţe deosebite. Aromoterapia însoţeşte majoritatea ritualurilor şi tratamentelor!

Nu credem doar în relaxarea sau tonifierea corpului, ci şi în beneficiile psihice extraordinare ale tratamentelor SPA, ce îmbină farmecul orientului şi ştiinţa vestului !

Te aşteptăm cu drag !

O zi petrecută la SPA, unde beneficiezi de variate tratamente de înfrumuseţare şi relaxare, îţi va reda pofta de viaţă şi echilibrul interior !

Un abonament la SPA este cea mai sigură terapie de combatere a stresului zilnic – trupul este energizat şi tonifiat în permanenţă, celulita dispare, silueta se menţine sau îşi recapătă conturul dorit – şi, mai presus de toate, beneficiezi de odihna mentală atât de neceasră unei vieţi fericite !

Vino la Sandal Spa − oaza ta de relaxare în mijlocul capitalei !

Proceduri Populare

Cele mai apreciate proceduri de catre clientii nostri!
Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri ! Vino la Sandal Spa − oaza ta de relaxare în mijlocul capitalei ! Te aşteptăm cu drag !