Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Scrub

Scrubul corporal, la fel ca şi cel facial, se înscrie în gama terapiilor de întreţinere corporală, având ca scop exfolierea mecanică şi pregătirea pielii pentru o hidratare mai intensă. Îndepărtarea celulelor moarte şi a impurităţilor de pe corp sporeşte efectul cremelor aplicate ulterior, fie că este vorba de creme hidratante, creme anticelulitice sau uleiuri de masaj. Nu ai motive de îngrijorare! Scrubul corporal nu este dureros, dimpotrivă, te ajută să te relaxezi, la fel ca după un masaj clasic. La Sandal Spa, orice scrub e un adevărat răsfăţ al simţurilor!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • curăţă şi exfoliază straturile exterioare ale pielii
  • eliminarea celulelor moarte
  • eliminarea toxinelor
  • îmbunătăţeşte fermitatea pielii
  • rol esenţial în hidratarea pielii (stimulează organismul să producă propriile sale uleiuri)
  • stimularea circulaţiei sanguine şi limfatice
  • pregăteşte pielea pentru alte tratamente (anticelulitic, de hidratare etc.).

Se efectuează un peeling corporal, cu un scrub intens, prin mişcări de masaj speciale, pentru îndepărtarea celulelor moarte. Se aplică o cremă specială pe zonele de tratament şi se continuă masajul uşor, astfel încât ingredientele să pătrundă mai bine în piele. Trupul este înfăşurat apoi în benzi sau folii speciale, care vor spori, treptat, efectul răcoritor, acţionând în profunzime.

Senzaţia de frison determină o activitate musculară intensă, ce antrenează automat o ardere rapidă a caloriilor. Reducând temperatura organismului, acesta este obligat să consume mai multe calorii pentru a se ecilibra termic. Efortul depus, în acest aparent repaos răcoros, duce la pierderea kilogramelor nedorite, eliminarea celulitei şi tonifierea pielii. Este ca şi când schiezi pe o pârtie abruptă, cu mare viteză, dar … nici măcar nu contează dacă ai sau nu schiuri! Organismul lucrează singur, în timp ce tu răsfoieşti revista preferată, transmiţi mesaje urgente sau te relaxezi total, ascultând o muzică bună.

Cremele folosite în mod special pentru împachetările la rece îmbunătăţesc circulaţia limfatică şi conţin diuretice naturale, care te vor ajuta să elimini toxinele din organism.

Rezultatele pot apărea încă de la prima împachetare, dar se recomandă efectuarea cosecventă a tratamentului, de două-trei ori pe săptămână, timp de cel puţin  trei-patru săptămâni.

Deşi sunt adecvate pentru majoritatea persoanelor şi situaţiilor, împachetările la rece sunt contraindicate în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, boli cardiace grave, intervenţii cirurgicale mai recente de trei luni, tumori.

Şi în cazul în care te afli în această categorie, te putem ajuta să te relaxezi cu un masaj uşor, delicat, parţial, cu miere sau uleiuri aromatice.

 

O sedinta de Scrub dureaza 35 de minute iar pretul este de 85 ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.