Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Idei de Cadouri SPA

Un cadou bun arată că îți pasă suficient de cineva … ca să te gândești cu adevărat la ceea ce i-ar putea plăcea persoanei respective.

Este aniversarea voastră și nu știi ce cadou să-i faci „jumătății tale”?

Este aniversarea unei prietene sau a unui prieten și ești în criză de idei interesante?

Părinții, socrii, nașii sau un cuplu de prieteni buni au o aniversare și nu știi ce să le cumperi?

Colegii sau chiar șefii, clienții sau partenerii de afaceri aniversează ceva și ai rămas în pană de idei?

Chiar tu ești sărbătorita / sărbătoritul și vrei să îți faci, de ce nu, ție însuți o bucurie?

 

Sandal Spa îți vine acum în ajutor cu o serie de super-idei de cadouri SPA care te vor ajuta să alegeți, din marele bazar de oferte care ne asaltează zilnic, un CADOU original, interesant și, în același timp, util și sănătos.  Iată câteva sfaturi generale pentru a începe să găsești cadoul adecvat visurilor… lor (!)

  1. Decide-ți bugetul. Acest lucru te va ajuta să îți restrângi alegerea de la un volum copleșitor de oferte la acelea pe care sunt șanse reale să le achiziționezi într-un final.

 

  1. Alege ceva care se potrivește cu ocazia oferirii darului respectiv. Vrei să le oferi celor dragi ceva care să le amintească de această ocazie sau ceva distractiv care să-i facă să râdă sau ceva care să-i facă să se relaxeze?

 

  1. Gânește-te la personalitatea destinatarului. Sunt persoane elegante, care iubesc clasicul, sau moderne, care iubesc avangarda? Le plac lucrurile practice pe care le pot folosi sau ar aprecia ceva decorativ?

 

  1. Găsirea cadoului potrivit pentru fiecare persoană specială din viața noastră ajută și la reducerea risipei. Este o risipă să cheltuiești bani și resurse pentru cadouri pe care oamenii nu le vor folosi cu adevărat sau de care nu se vor bucura. Nu există nimic special în a oferi pur și simplu de dragul de a oferi cadouri, dacă darul nu este și util destinatarului.

 

  1. Un dar trebuie să fie un eveniment, iar cel care îl primește să se simtă cu adevărat special. Cum le place celor dragi să se relaxeze? Gândește-te la modul în care îi place să se relaxeze și să-și petreacă timpul liber destinatarul cadoului tău. Le poți oferi celor dragi ocazia de a se relaxa în modul lor preferat? Poate că le plac masajele sau tratamentele cosmetice sau o carte interesantă, sau decorațiunile florale? Oferă-le un cadou care le dăruiește mai mult timp sau resurse pentru a se relaxa în modul lor preferat, pentru a lua o pauză de la viața agitată de zi cu zi și tot mai stresantă!

 

Sandal Spa îți vine în ajutor cu o listă de cadouri inedite pe care le poți oferi celor dragi, într-o atmosferă cu adevărat specială, chiar la SPA dacă veniți împreună la salon, la un ritual de cuplu spre exemplu. De asemenea, poți alege un CADOU preferat și îl poți adăuga la un Gift Card sau la orice altă procedură pe care o cumperi (pentru cei dragi sau chiar pentru tine însuți !).