Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Mezoterapia Faciala

Odată cu înaintarea în vârstă, la care se adaugă acţiunea nocivă a altor factori, pielea suferă un proces de îmbătrânire mai evident la nivel facial. Se constată adâncirea ridurilor, căderea pleoapelor, sprâncenelor şi obrajilor.

Mezoterapia facială fără ace de la Sandal Spa este un mod natural de hidratare a tenului, o cale sigură spre tinereţe şi frumuseţe. Este o procedură fără injectari şi nedureroasă!

Acest tratament constă în: demachiere; tonifiere; exfolierea stratului cornos al pielii;  Skin scruber (exfoliere ultrasunete); mezoterapie fără ace − introducerea ingredientelor active pe bază de acid hialuronic; masaj facial manual cu cremă pe bază de colagen; mască specifică tenului; cremă hidratantă specifică tenului.

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Hrănirea în profunzime a tenului
 • Efect de lifting rapid
 • Redă elasticitate şi fermitate pielii
 • Redă strălucirea tenului
 • Rejuvenare facială – stimularea metabolismului
 • Combaterea în profunzime a ridurilor
 • Combaterea ceracănelor
 • Detoxifierea feţei
 • Imbunătăţirea flexibilităţii muşchilor faciali

 

 

Lasă-te în grija echipei Sandal Spa şi nu vei regreta!  În timpul tratamentului, te vei relaxa pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

Un cocktail cosmetic de substanţe benefice pielii, vitamine şi ingrediente naturale active, este  aplicat pe faţa ta, direct pe piele. Urmează tratamentul cu un dispozitiv special care emite unde magnetice pulsatorii.

Mezoterapia facială nu este absolut deloc dureroasă. Unii clienţi apreciază că senzaţiiile din timpul tratamentului sunt similare cu furnicăturile uşoare, un soi de ,,mângâiere plăcută” sau un masaj uşor.

În cadrul acestei proceduri, impulsurile electrice, atent controlate, generează fenomenul de electroporaţie. Astfel, porii pielii se dilată, iar membranele celulelor devin mai permeabile, inclusiv în cazul straturilor mai adânci. Nu ai motive de îngrijorare! Fenomenul este reversibil. La sfârşitul tratamentului, membrana celulară îşi revine automat la normal.

Electroforeaza este acţiunea prin care, simultan, ingredientele active din cocktail-urile cosmetice sunt împinse în straturile profunde ale pielii. Se obţin rezultate spectaculoase!

În mod obişnuit, numai circa 5-10% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Practic, mezoterapia face ca circa 90-95% din componentele active ale unei creme sau ale unor substanţe cosmetice speciale să intre, rapid, în straturile profunde ale pielii. Datorită gradului ridicat de absorbţie, rezultatele sunt remarcabile.

Mezoterapia reuşeşte să vindece efectele necruţătoare are timpului: diminuarea elastinei şi colagenului, formarea ridurilor, scăderea rezistenţei cutanate ce duce la lăsarea pielii.

Mezoterapia facială este contraindicată în caz de: boli de piele grave, boli cardiace, diabet, purtarea unor tije metalice, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli de ochi grave, epilepsie, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent.

În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

 

Schema tratament:

Exfolierea si curatarea tenului, lifting, tonifiere, hidratare intensa

 • – Demachiere
 • – Tonifiere
 • – Microdermabraziune
 • – Radiofrecventa bipolara facial SAU mezoterapie fara ace
 • – Masaj Masca
 • – Crema final

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

Un tratament de Mezoterapie Faciala  durează  50 de minute iar prețul este 230 Ron

O ședință de Mezoterapie Faciala  (demachere, tonifiere, mezoterapie) de 20 de minute iar prețul este 120 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.