Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Lifting Facial BIO

Tratament Facial cu Miere

Tratament cu miere

Încearcă şi tu, chiar astăzi, un tratament anti-rid, de refacere a elasticităţii şi a luminozităţi tenului. Liftingul facial Bio constă în: demachiere ; tonifiere ; vapozon ; masaj tonifiere şi lifting facial cu miere, 30′. Această terapie, originară din Tibet, este un remediu natural la semnele trecerii timpului şi are un efect rapid. După doar câteva şedinţe, pielea devine ca de bebeluş. În plus, masajul cu miere hidratează, îndepărtează celulele moarte, hrăneşte pielea şi ţesuturile subdiacente.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Lifting facial rapid şi sănătos
  • Redarea elasticităţii şi fermităţii pielii
  • Netezirea şi catifelarea pielii
  • Combaterea ridurilor
  • Combaterea cearcănelor
  • Imbunătăţirea flexibilităţii muşchilor faciali
  • Imbunătăţirea metabolismului întregului organism
  • Combaterea stresului şi a insomniei

Prin lifting-ul facial se ameliorează semnele de îmbătrânire vizibile la nivel facial. Pe măsura avansării în vârstă, tonsul muscular facial scade. Un lifting facial nechirurgical este o soluţie naturală şi sănătoasă care asigură un aspect uniform şi o piele netezită, întinsă, pentru o perioadă îndelungată.

Acest tratament este un remediu eficient împotriva procesului de îmbătrânire, graţie propietăţilor uimitoare ale mineralelor şi vitaminelor din miere, care calmează tenul, îi redau elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea.

O simplă aplicare a mierii este suficientă pentru a hrăni pielea în profunzime, făcând-o mai curată şi mai luminoasă. Datorită proprietăţilor sale antiseptice, mierea curăţă pielea şi elimină toate impurităţile. Prin textura şi consistenţa sa, mierea este şi un bun produs pentru gomaj. Aceste proprietăţi ale mierii sunt amplificate atunci când este aplicată sub formă de masaj.

Mierea are efect şi în interiorul celulelor. Ea îmbunătăţeşte repartizarea de melanină, rezultând o culoare omogenă a pielii. Practic, efectul este similar cu cel al fondului de ten !

De asemenea, mierea, prin mirosul ei, stimulează sistemul nervos, eliminând stresul şi având efectul unei aromaterapii.

Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de meloterapie. La Sandal Spa, toate tratamentele faciale se efectuează într-un ambient plăcut, în care vei beneficia de muzică relaxantă, lumină discretă şi parfumuri ambientale speciale.

Liftingul facial Bio nu are, în general, contraindicaţii majore. Totuşi, nu este recomandat în caz de: alergie la miere sau la produse apicole, răni deschise la nivelul feţei, boli de piele grave

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

O ședință de Lifting Facial Bio durează 50 de minute iar prețul este 210 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.