Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari la cald

Termocuverta este un procedeu preferat de adepţii tratamentelor clasice, naturale, căldura fiind generată prin încălzirea electrică a ,,păturii”. Efectele împachetării sunt sporite de efectele benefice ale transpiraţiei ,,clasice”, ca şi când am putea alerga în cadrul unui maraton prin deşert, fără să ne îngrijorăm!

Ţi-am pregătit o serie de împachetări la cald, realizate cu ajutorul unor creme speciale, cu ingrediente naturale, bio sau organice, cu efect detoxifiant garantat! Împachetările la cald sunt o formă de saună profesionistă, fiind realizate în termocuvertă (pătură electrică) sau în tunelul cu raze infraroşii. La sandal Spa poţi opta pentru o gamă variată de împachetări naturale cu: miere / cafeină / ciocolată / paragil / chill hot / argilă rhassoul / nămol şi plante siberiene / termosudaţie Bruno Vassari / termo slim Bruno Vassari.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea celulitei şi a depozitelor inestetice de grăsimi din zonele cu probleme
  • Slăbire treptată şi sănătoasă
  • Stimulează circulaţia sângelui şi metabolismul
  • Detoxifiere intensă – eliminarea toxinelor şi a substanţelor nocive din organism
  • Aport de minerale şi ingrediente nutritive (din cremele folosite), ce conferă elasticitate pielii
  • Efect relaxant şi calmant

Corpul nu poate elimina în mod natural anumite substanţe nocive. Acestea, acumulate în timp, determină nu doar la îmbătrânirea, ci şi apariţia problemelor cu greutatea sau a unor afecţiuni variate. Sauna obişnuită duce la eliminarea unei cantităţi mari de apă şi a doar circa 10-15% din toxine, în timp ce împachetările la cald generează eliminarea substanţelor nocive în proporţie de 25-30%.

Împachetările oferă rezultate spectaculoase în procesele de detoxifiere, slăbire sănătoasă, eliminarea celulitei, ameliorarea durerilor musculare şi reumatice, a durerilor de articulaţii. Împachetările ajută la creşterea imunităţii organismului şi la prevenirea unor boli ovariene sau a vergeturilor!

Căldura sporeşte efectul cremelor speciale folosite în cadrul împachetărilor, permiţând ingredientelor active să pătrundă în profunzime şi să fie mai repede asimilate în organism.

Persoanele care preferă confortul modernităţii au la dispoziţie tunelul cu infraroşii. Cei care încearcă pentru prima oară tunelul cu infraroşii nu au motive de îngrijorare – aceste raze nu au nimic de a face cu cele ultraviolete sau cu radiaţiile! Căldura emisă încălzeşte obiectele în mod direct, aşa cum se întâmplă în timpul verii, atunci când pe cer trece un nor – nu mai vedem soarele, dar simţim în continuare căldura sa!

Razele infraroşii generate artificial sunt similare cu cele generate de soare şi se întrebuinţează pe scară tot mai largă în medicină sau în saloanele de tratamente corporale.

Împachetările la cald sunt contraindicate în caz de: sarcină, perioadă menstruală, boli cardiace, boli de piele, epilepsie, leziuni, tumori, hipertensiune, varice, boli respiratorii şi diabet.

Dacă nu poţi face împachetări la cald, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare şi altele.

O sedinta de Impachetari la Cald dureaza 40 de minute iar pretul este 100 Ron

 

O sedinta de Impachetari la Cald dureaza 40 de minute iar pretul este 100 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.