Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaje

La Sandal Spa ne dăm silința pentru a transpune experiența și profesionalismul personalului nostru în calitatea masajelor pe care le oferim clienților, de aceea prioritatea va fi întotdeauna relaxarea!

Acest masaj relaxant eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mult mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, pelvis şi glezne). În plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de mişcările tot mai limitate (greutate la întoarcere, dormitul într-o anumită poziţie etc.)

Afla mai mult…

Masajul suedez, numit şi ,,clasic”, este cea mai populară formă de masaj practicată astăzi în Europa şi America de Nord. Este similar celui de relaxare, dar se pune un accent mai mare pe latura terapeutică, pentru detensionarea zonelor solicitate – spate, gât, umeri, gambe.

Afla mai mult…

Masajul Shiatsu este una dintre minunile Orientului ! Masajul Shiatsu are la bază tehnici de presopunctură întâlnite în medicina tradiţională chinezească, dar a fost desăvârşit de către maeştrii japonezi. Cuvântul ,,shiatsu” înseamnă ,,presiune cu degetul” în japoneză. Masajul Shiatsu este un mod de relaxare şi, în acelaşi timp, o modalitate holistică de tratare a organismului.

Afla mai mult…

Masaj de Relaxare
Masaj Anticelulitic
Masaj cu ciocolata calda 100% naturala
Masaj cu Bete de Bambus
Masaj Anticelulitic cu Miere
Masaj de Relaxare cu Miere
Drenaj Limfatic Manual
Masaj Reflexogen
Masaj Deep Tissue
Masaj Aromoterapeutic

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.