Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj de Relaxare cu Miere

Alege o dulce sedinta de relaxare la Sandal SPA

Masajul de relaxare cu Miere are un efect detoxifiant intens şi revigorează întregul organism. Mierea de albine are propietăţi anti-inflamatorii (reduce durerile) şi ajută la vindecarea infecţilor cauzate de diverşi microbi. Poţi preveni răceala, migrenele uşoare, durerile reumatice şi, în acelaşi timp, treptat, vei ajunge să ai o piele catifelată ca de bebeluş !

Mierea de albine conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi antioxidanţi esenţiali pentru dezvoltarea organismului.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea masivă a toxinelor din organism
  • Eliminarea impurităţilor pielii
  • Creşterea imunităţii
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor reumatice din zona spatelui
  • Prevenirea şi ameliorarea durerilor uşoare de cap
  • Imunătăţirea posturii corpului
  • Relaxare şi combaterea stresului
  • Tonifiere şi revigorare
  • Hidratarea pielii

Mierea de albine, naturală, se aplică direct pe zonele cele mai afectate de reumatism şi contracţii musculare (spate, umeri, braţe) şi se masează, progresiv. Acţiunea acestui masaj se manifestă asupra întregului organism, chiar şi atunci când aplicarea efectivă a mierii este parţială (doar pe spate). În timpul masajului, se observă adesea apariţia unei pelicule gri-albicioase la suprafaţa pielii, mai ales în cazul în care organismul a acumulat multe toxine. În timpul acestui masaj, mişcările efectuate de terapeut sunt similare cu cele de la masajul de relaxare, însă mierea ajută la eliminarea rapidă a impurităţilor şi toxinelor. Mierea hrăneşte capilarele şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii. În plus, stimulează capacitatea de auto-apărare a organismului.

Masajul de relaxare cu miere ajută la îndepărtarea durerilor de la nivelul spatelui, cauzate de poziţii defectuoase, scolioze, cifoze etc.

Această terapie este uşoară şi plăcută, fiind recomandată persoanelor sensibile la alte tipuri de tratament şi, bineînţeles, tuturor celor care vor să se răsfeţe !

Mierea aderă rapid la suprafaţa pe care este aplicată şi se lipeşte. Dacă este cazul, se recomandă epilarea zonelor unde se va efectua masajul (în acest caz, mai ales braţele), înainte de venirea la salon.

Pilozitatea poate cauza discomfort!

Masajul de relaxare cu miere nu are, în general, contraindicaţii, decât în cazurile, rare, de alergie la miere şi produse apicole. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii (altele decât cea la miere şi produse apicole), sarcină, perioadă menstruală abundentă.

 

O ședință de Masaj de Relaxare cu Miere durează 50 de minute iar prețul este 170 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.