Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaje Faciale

Vino la Sandal Spa şi bucură-te de o experienţă relaxantă de neuitat! Evadează din lumea grijilor cotidiene într-o adevărată oază de linişte şi armonie din centrul oraşului! Masajul facial ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, la combaterea ridurilor şi a cearcănelor, fiind cea mai sigură, non-invazivă şi 100% naturală metodă de lifting ! Şedinţele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru tonifierea musculaturii feţei şi redarea luminozităţii chipului. De asemenea, masajul facial ajută la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap şi migrenelor. Masajul facial este un tratament în sine, dar el se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Consultă-te cu echipa noastră şi află mai multe detalii despre masajul facial care ţi se potriveşte !

Poţi opta între:

 • MASAJ FACIAL CLASIC
 • MASAJ FACIAL HIDRATANT
 • DRENAJ LIMFATIC FACIAL
 • MASAJ FACIAL CU PIETRE DE JAD

 

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Lifting facial natural şi sănătos
 • Prevenirea şi ameliorarea ridurilor
 • Prevenirea şi îndepărtarea cearcănelor
 • Tonifierea  muşchilor feţei
 • Sporirea flexibilităţii şi expresivităţii chipului
 • Accelerarea metabolismului
 • Combaterea stresului şi a insomniei
 • Combaterea migrenelor
 • Relaxare şi răsfăţ

 

Pentru beneficiile sale asupra întregului organism, se recomandă ca masajul facial să fie practicat cu regularitate, fie ca terapie de sine-stătătoare, fie în combinaţie cu alte tratamente cosmetice sau masaje de corp.

La nivelul feţei există mulţi nervi şi puncte de presiune energetică, asupra cărora se acţionează fie prin masaj manual, fie prin masajul cu pietre de jad (cunoscute în Orient, din cele mai vechi timpuri, ca pietre cu proprietăţi energetice deosebite).

Masajul facial scade nivelul anxietăţii, având nenumărate avantaje psihice şi, de ce nu, chiar sociale ! O persoană relaxată şi zâmbitoare este mereu binevenită !

Stresul zilnic duce la acumularea de tensiune în muşchii faciali. Se produce o rigidizare a feţei, urmată de apariţia ,,ridurilor de expresie” încă de la o vârstă fragedă. O dată cu trecerea timpului, se accentuează liniile frunţii, cele dintre sprâncene şi cele aflate de-a lungul buzelor. Ridurile de expresie pot fi diminuate şi îndepărtate cu ajutorul masajul facial, o metodă blândă şi plăcută.

Combinarea masajului cu o crema hidratantă îi maximizează efectele benefice.      Sistemul limfatic joacă, de asemenea, un rol important pentru starea generală de sănătate a organismului, eliminând toxinele. Sedentarismul, alimentaţia defectuoasă, fumatul, poluarea şi alţi factori nocivi pot duce la o acumulare, tot mai mare, de toxine. Ganglionii limfatici sunt răspândiţi pe întreaga zonă a feţei, mai ales de-a lungul marginii bărbiei şi a liniei maxilarului. Drenajul limfatic facial şi masajul facial stimulează vasele limfatice şi facilitează eliminarea toxinelor din zona feţei.

Masajele faciale nu au contraindicaţii. Totuşi, vă rugăm să vă adresaţi echipei noastre pentru a primi un sfat adecvat în privinţa tipului de masaj facial cel mai potrivit, mai ales în caz de : tumori craniene, boli cardiace grave, cancer, boli respiratorii grave, boli de ochi grave, alergii la produsele cosmetice, epilepsie, intervenţii dentare recente.

Masajul facial ca terapie de sine-stătătoare este, în general, recomandat viitoarelor mămici datorită acţiunii sale non-invazive şi a efectului relaxant. Fiecare femeie, însă, are propriile sale sensibilităţi. În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.