Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari Bio

Efectele benefice ale împachetărilor, pe care ţi le-am prezentat la secţiunile respective, sunt amplificate de cremele speciale cu ajutorul cărora se realizează această procedură.

Descoperă împachetările cu ingrediente naturale de care poţi beneficia la Sandal Spa, un adevărat răsfăţ pentru simţuri şi un leac magic pentru o siluetă de prinţesă!

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • ÎMPACHETĂRI CU MIERE/SCORTISOARA/GHIMBI
  • ARGILA NEAGRA DE LA MAREA NEAGRA

ÎMPACHETĂRI CU MIERE

Mierea de albine conţine un complex activ de substanţe, care contribuie la menţinerea sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii corpului. Conţinutul bogat în antioxidanţi, fermenţi, vitamine (А, С, Е, К, Н), minerale (magneziu, calciu, caliu, fier), aminoacizi, fac din miere unul din produsele cele mai valoroase create vreodată de natură pentru om. Împachetarea cu miere este una dintre cele mai eficiente proceduri de slăbire şi întreţinere corporală ! Datorită proprietăţilor sale naturale, mierea acţionează benefic asupra metabolismului şi a siluetei. De asemenea, sporeşte emoţiile pozitive, generând un aflux de energie şi vitalitate ! Acest tip de împachetare îţi hrăneşte pielea cu miere, ca şi când ai înota într-un adevărat izvor de vitamine şi minerale ! Pielea devine netedă şi catifelată, porii se curăţă vizibil, iar celulita dispare.

Recomandări : Împachetările cu miere sunt recomandate dacă ai pielea uscată, inflamată, dacă ai celulită, ten ridat care şi-a pierdut elasticitatea, dacă în organismul tău s-au acumulat toxine sau suferi de oboseală cronică, stress, depresie.

Contraindicaţii : sarcină, perioadă menstruală abundentă, diabet, afecţiuni renale, boli cardio-vasculare, răceală şi febră, infecţii fungice ale pielii.

De asemenea, acest tip de împachetare nu este recomandat persoanelor care au reacţii alergice la miere, propolis, lăptişor de matcă şi ceară.

ÎMPACHETĂRI CU CIOCOLATĂ

Ciocolata cosmetică activează circulaţia limfatică, are o acţiune tonifiantă şi de reducere a celulitei. Efectele sale terapeutice sunt multiple. Se reduc ridurile şi se elimină celulita, datorită conţinutului său bogat în magneziu, cupru şi zinc, care stimulează secreţia de colagen şi elastină.

Ciocolata furnizează pielii toate oligoelementele de care are nevoie. De asemenea, ea are un puternic rol anticelulitic, deoarece este bogată în teobromina, care joacă un rol important şi în procesul de slăbire.

Ciocolata cosmetică, la fel ca şi aceea pe care o savurăm în preparatele culinare, conţine feniletilamina, ce asigură o senzaţie de relaxare şi calmare ! Dar, în plus, ciocolata … aplicată pe corp… nu îngraşă !

Mai mult, ea hidratează şi regenerează pielea !

Uită pentru o clipă de bomboanele savuroase care-ţi strică silueta şi încearcă o… nouă perspectivă asupra ciocolatei !

Recomandări : Împachetările cu ciocolată sunt recomandate dacă ai celulită, dacă vrei să alăbeşti sănătos, dacă pielea ta este aspră, inelastică şi ai muşchii lăsaţi, dacă în organismul tău s-au acumulat toxine sau suferi de oboseală cronică, stress, depresie.

Contraindicaţii : sarcină, perioadă menstruală abundentă, epilepsie, boli cardiace grave.

ÎMPACHETĂRI CU ARGILĂ MAROCANĂ RHASSOUL

Rhassoul este o argilă obţinută din munţii Atlas din Maroc, zonă unde a fost utilizată timp de 1.400 de ani ca balsam pentru piele, săpun şi şampon. Această argilă era unul dintre secretele bine păzite ale frumoaselor nobile din Roma antică şi din Egiptul antic.

Argila Rhassoul este bogată în minerale de culoare cărămizie, care se amestecă foarte bine cu apa, făcând-o uşor de aplicat pe faţă şi pe corp. Această argilă 100% naturală este plină de oligoelemente precum siliciu, magneziu, fier, calciu, potasiu şi sodiu, fiind una dintre cele mai rafinate comori naturale pentru răsfăţul pielii.

Datorită conţinutului ridicat de minerale, proprietăţilor astringente şi proprietăţilor de absorbţie, argila Rhassoul are un efect extraordinar de curăţare şi detoxifiere. Ea se foloseşte şi în tratamentele generale pentru afecţiuni ale pielii.

ÎMPACHETĂRI CU NĂMOL DE BAIKAL ŞI CEAI ALB

Nămolul este un ingredient minunat folosit de mii de ani în tratarea afecţiunilor reumatice, dar şi în cosmetică. Încearcă o împachetare inedită, o adevărată masca termală cu nămol pentru corpul tău !

Sandal Spa îţi pune la dispoziţie un cocktail cosmetic deosebit din ingrediente naturale – o cremă de termosudaţie pe bază de nămol de Baikal, ceai alb, ginseng, ardei iute sălbatic şi camfor. Efect garantat de tonifiere şi întinerire a pielii ! Acest produs conferă un efect de încălzire, deschide porii, hrăneşte şi hidratează în profunzime pielea. Nămolul de Baikal aduce un aport bogat de minerale şi microelemente, curaţă eficient, creşte fermitatea şi elasticitatea pielii. Extractul de ceai alb ajută la eliminarea toxinelor şi are un efect antioxidant puternic. Uleiul de camfor netezeşte pielea, iar extractul de ginseng are proprietăţi tonice şi de întinerire. Ardeiul iute sălbatic intensifică circulaţia sanguină şi netezeşte pielea.

ÎMPACHETĂRI CU TURBĂ ŞI ULEI DE PELIN

Îţi doreşti un lifting corporal complet natural şi sănătos ? Da, aşa ceva există. Vino la Sandal Spa şi încearcă un cocktail cosmetic deosebit din ingrediente speciale – o cremă de termosudaţie pe bază de extract de turbă neagră , ulei de pelin arctic, licheni şi angelică. Efect de lifting pronunţat !

Pielea ta va fi hidratată în profunzime şi vor dispărea semnele trecerii timpului ! Acest produs hrăneşte şi netezeşte pielea. De asemenea, combate şi previne apariţia celulitei. Extractul de turbă neagră are proprietăţi antiseptice şi antibacteriene puternice, calmează pielea, aduce un aport bogat de minerale şi microelemente şi încetineşte în mod semnificativ îmbătrânirea pielii.

Uleiul de pelin arctic conţine acizi organici, flavonoide şi vitamina A, care hrăneşte pielea în profunzime.

Lichenul de piatră şi angelica cresc proprietăţile de protecţie ale pielii.

O sedinta de Impachetari BIO dureaza 40 de minute iar pretul este de 120 Ron pentru 2 zone

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.