Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Oxigenul hiperbaric este un adevărat elixir modern al frumuseţii! Cunoscut ca tratamentul facial preferat al Madonei şi al multor vedete, este un sistem inovativ de reîntinerire a pielii. Fără ace, fără riscuri şi fără efecte secundare!

Uită de chinurile provocate de injecţii cu botox sau acid hialuronic! Alege această minunată şi fericită îngemănare dintre ştiinţă şi natură – un fenomen în tratamenteşe anti-aging.

Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten.

Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii.

Tratamentele cu oxigen hiperbaric se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.

De asemenea, această metodă calmează tenul şi redă pielii o senzaţie reconfortantă. De aceea, tratamentul facial cu oxigen hiperbaric ajută la vindecarea sau echilibrarea tenului după efectiarea unor proceduri mai invazive, precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Lifting vizibil instantaneu
 • Reconturează ovalul facial
 • Combaterea în profunzime a ridurilor
 • Combaterea petelor pigmentare
 • Reglarea secreţiei de sebum – mai ales în cazul tenurilor acneice
 • Elimină ,,pungile” de sub ochi
 • Uniformizează aspectul tenului
 • Reduce cicatricele superficiale
 • Redă luminozitatea chipului
 • Fermitate şi tonifiere a tenului
 • Senzaţie de răcoare şi relaxare – combaterea stresului

 

Echipa Sandal Spa face totul pentru ca cei care ne trec pragul să devină nu doar clienţii, ci şi prietenii noştri! Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are o funcţie dublă, deosebită. În primul rând, înseamnă o revitalizare directă a pielii. În al doilea rând, este şi un potenţiator metabolic şi un transportator de substanţe active (acid hialuronic, colagen, antioxidanţi, vitamine) în straturile pielii.

Sună… complicat, dar nu este ! Nu ai motive de îngrijorare ! Este o metodă ne-invazivă şi fără efecte secundare ! Rezultatele obţinute se bazează pe oxigenarea şi îmbunătăţirea respiraţiei celulare, stimularea circulaţiei sangvine periferice şi hidratarea intensă a pielii. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor sau pentru revitalizarea organismului.

Tratamentul se realizează cu ajutorul unui aparat prevăzut cu un generator, care transformă aerul în oxigen pur, hiperbarizându-l (îl aduce la o presiune superioară faţă de cea atmosferică de 1 bar).

Aparatul este prevăzut cu un dispozitiv special, prin care gazul astfel obţinut se pulverizează pe piele. Intensitatea pulverizării este graduală. Senzaţia este plăcut şi reconfortantă, ca şi când te-ai afla în vârf de munte!

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea pulverizării sau despre orice nelămurire privind această procedură !

Numeroşi savanţi au demonstrat legătură dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv în celulă şi gradul de sănătate al acelei celule. Oxigenarea pielii înseamnă, practic, reîntinerirea sa. Astfel, pielea îşi recapătă luminozitatea şi fermitatea, având un aspect sănătos.

În plus, oxigenul hiperbaric facilitează intoducerea apei şi a ingredientelor moleculare din cremele cosmetice în profunzimea pielii. Oxigenul, apa şi substanţele active din produsele cosmetice ajută la eliminarea toxinelor şi, în acelaşi timp, stimulează producerea de colagen şi elastină.

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric este contraindicat în caz de: boli cardiace grave, boli respiratorii, cancer, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli de ochi grave, epilepsie, stări febrile, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent.

În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

Dacă efectuezi tratamente pentru a combate și a preveni îmbătrânirea pielii, acneea, cicatricile sau petele pigmentare trebuie să urmezi un tratament adecvat si la domiciliu pentru a spori și prelungi efectele.

Cu linia noastră profesională Mediderma și Gerards, te putem ajuta sa obții rezultatele dorite, activăm fibroblastele și mecanismele naturale de reparare celulară.

 

O ședință de Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric durează intre 60 de minute iar prețul este 280 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.