Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Microneedling pentru corp

 • MICRONEEDLING / MEZOTERAPIE ANTICELULITICĂ PENTRU CORP

  BENEFICII

   

  Microneedlingul pentru corp, numit și mezoterapie, este un tratament corporal de ultimă generație, non-invaziv, cu efecte spectaculoase în combaterea celulitei. De asemenea, acest tratament elimină eficient depozitele de grăsime rezistente la diete și exerciții fizice, vergeturile albe precum și pielea flască, lipsită de tonus.

  Conform unor studii recente, aproximativ 87% dintre femei sunt afectate de celulită. Aceasta reprezintă o acumulare de țesut adipos subcutanat care, până la urmă, creează aspectul de „coajă de portocală”. Modul de viață modern, sedentar, expus stresului prelungit și substanțelor nocive din aer, alimentația defectuoasă nu fac de cât să agraveze lucrurile. În timp, nu mai este vorba doar de o problemă estetică, iar celulita ne poate afecta starea de sănătate pe termen lung. Nu trebuie să așteptăm ca celulita să devină inflamatorie.

  Mezoterapia corporală este o procedură care ajută la eliminarea celulitei,  dar și la scăderea în greutate și la remodalarea corpului.

  Mezoterapia constă în introducerea în tegument, mai exact în stratul mediu al pielii unde au loc cele mai importante procese biologice, a unui „cocktail activ” format din vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanţi şi acid hialuronic. Acest „cocktail activ” are un rol important în funcţionarea optimă a celulelor pielii. Substanțele introduse astfel în corp contracarează efectele îmbătrânirii tegumentului. Tratamentul stimulează producerea de colagen şi elastină proprie ale pielii, prin creşterea metabolismului celular.

  Microneedlingul pentru corp hrănește și hidratează în profunzime pielea.

  Pielea noastră este formată din trei straturi:

  • epidermul – care este stratul exterior al pielii,
  • dermul – care este stratul mijlociu,
  • hipodermul – care este stratul profund, alcătuit din celule mari, grase, ce formează niște paniculi adipoși.

  Celulita poate fi de două feluri: inflamatorie sau comună.

  • Celulita inflamatorie este cauzată de agenți patogeni precum stafilococi sau streptococi și trebuie tratată de către medic.
  • Celulita comună reprezintă depuneri neuniforme de țesut adipos sub piele. În general este însoțită de retenție de apă, o slabă circulație a sângelui precum și oxigenare locală scăzută.

  Celulita comună, poate fi tratată cu succes în saloanele cosmetice și poate fi împărțită în trei mari categorii:

  1. adipoasă (se instalează de obicei pe fese și pe coapse, pentru a putea fi tratată trebuie să se rezolve mai întâi problema grăsimii localizate);
  2. edematoasă (cauzată de retenția de apă);
  3. fibroasă (se instalează adânc în celulele grase) și este cel mai greu de tratat, dar răspunde foarte bine la tratamente precum mezoterapia.

   

  Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie. La Sandal Spa, toate tratamentele corporale se efectuează într-un ambient plăcut, în care vei beneficia de muzică relaxantă, lumină discretă şi parfumuri ambientale speciale.

  PROCEDURĂ:

   • dezinfectarea zonei unde se va aplica tratamentul

   

  • exfoliere & îndepărtarea celulelor moarte ale pielii
  • aplicarea substanței active – un „coktail” de substanțe nutritive personalizat în funcție de nevoile fiecărui client
  • acționarea cu aparatul special de mezoterapie asupra zonei tratate
  • cremă de corp calmantă

   

  FRECVENȚA PROGRAMĂRILOR

   

  Mezoterapia este una dintre cele mai eficiente metode de terapie corporală. Rezultatele sunt vizibile chiar după primele 3 -5 ședințe, în cazul în care se vizează doar tonifierea pielii. Un tratament mai îndelungat este recomandabil în cazul celulitei mai avansate.

  Discută deschis cu specialiștii Sandal Spa despre cea mai bună opțiune de tratament pentru corpul tău. Împreună vom găsi ceea ce ți se potrivește!

  Ședințele se realizează în funcție de cât de multă celulită există. La început se pot face câteva ședințe în fiecare săptămână, pentru a da un boost de energie tegumentului. Ulterior frecvența programărilor poate să scadă, ajungând până la o ședință la două săptămâni sau și mai rar.

   

   

  Precauții:

  Microneedlingul pentru corp, numit și mezoterapie, este, în general un tratament sigur pentru orice tip de piele și presupune un disconfort minim.

  Efectele secundare care pot apărea sunt nesemnificative, la majoritatea oamenilor. Este vorba de mici puncte de roșeață tranzitorii și, uneori, o senzație de ușoară mâncărime sau furnicături la nivelul zonei tratate.

  Procedura microneedling nu este recomandată femeilor însărcinate, mai ales în stadii avansate de sarcină, persoanelor care suferă de infecții acute ale pielii, eczemă, epilepsie, stimulator cardiac, persoanelor diabetice, celor care au tulburări de coagulare a sângelui sau care urmează un tratament cu anticoagulante.

  Este bine să ceri aprobarea medicului în caz de: intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli cardiace grave, boli de ochi grave, epilepsie, tumori, cancer, stări febrile, răni deschise, sarcină și alăptar