Ritual Marocan

Proprietatile puternice de curatare  ale argilei Rhassoul au fost descoperite cu mult inaintea  descoperirii  sapunului si de atunci este folosita in scop de curatare a pielii si  pentru a aduce  un plus de  stralucire,fiind una dintre cele mai rafinate comori pentru rasfatul pielii.

Combinatia complexa atent selectionata cu incrediente naturale a preparatului din argila Rhassoul,aplicata cu mare grija prin infasarea corpului este o modalitate naturala si foarte eficienta de a pierde in centimetri,de detoxifiere,tonifiere,curatare si actioneaza eficient impotriva celulitei si a vergeturilor.

Acest ritual are o durata de 120 minute, iar pretul este 240 Ron.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 

Datorita continutului foarte bogat  de oligoelemente si minerale ,argila Rhassoul este minunata si foarte eficienta in procesul de eliminare a celulelor grase din corp.

Cuprinde:

–  masaj  cu scrub(30min) :contine sare de mare,unt de caju si coji maruntite  de nuci de cedru si ulei de santal.

– masca corp cu argila rhassoul(60 min) si fase elastice

– masaj intreg corpul cu ulei din samburi de struguri(30 min)

Un rasfat complet pentru minte,trup si suflet!

Prima etapa o reprezinta curatarea pielii printr-un scrub ce hraneste si regenereaza pielea,ii confera un aspect matasos.Continuam prin aplicarea unei creme termoactive care creste temperatura locala,activand microcirculatia si pregatind suprafata pielii pentru o absortie optima a substantelor active  din masca rhassoul.Rasfatul continua cu un masaj relaxant al intregului corp.

La finele ritualului marocan ,va veti simti intinerita ,reincarcata  cu energie si va veti bucura de o piele fermecatoare,neteda si catifelata.

Acest ritual are o durata de 120 minute, iar pretul este 240 Ron.

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.