Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj de Relaxare

Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!

Uită de stări anxioase, calmante şi certuri iscate din nimic! Spune ,,adio” dulciurilor şi mâncărurilor nocive pentru siluetă pe care le consumi ,,la nervi”! Alege terapia prin masaj de relaxare – este sănătoasă, 100% naturală, uşor de practicat şi cu efecte excelente pentru sănătate şi siluetă!

De asemenea, masajul de relaxare in Bucuresti, zona Unirii, ajută la prevenirea multor afecţiuni, la menţinerea tonusului fizic şi la diminuarea semnelor trecerii vârstei.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Combate stresul şi insomnia
  • Imbunătăţeşte activitatea creierului, fiind o adevărată terapie psihică
  • Indepărtează efectele neplăcute ale oboselii
  • Stimulează circulaţia
  • Stimulează sistemul imunitar
  • Atenuează durerile şi contracţiile musculare
  • Ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii
  • Efect de modelare şi menţinere a siluetei pe termen lung

La salonul Sandal Spa, masajul de relaxare se îmbină cu aromoterapia (terapia prin arome) şi meloterapia (terapia cu ajutorul muzicii), pentru ca răsfăţul simţurilor tale să fie unul deplin!

Stresul este principalul factor de îmbolnăvire al vremurilor noastre, iar masajul de relaxare este una dintre cele mai importante metode de combatere a acestui flagel modern! Acest tip de masaj face adevărate minuni împotriva stărilor de irascibilitate, agitaţie, depresie, insomnie, dureri.

Persoanele care nu au o activitate fizică intensă şi petrec multe ore la birou, în faţa calculatorului, în poziţii incomode sau stau mult în picioare sunt predispose la o gamă variată de afecţiuni, cauzate de atrofierea muşchilor. Lipsa antrenamentului fizic constant şi lipsa de mişcare pot cauza boli din ce în ce mai grave!

Ţi-e greu sau – hai să recunoaştem – ţi-e puţin ,,lene” să mergi la sală ori să practici, constant, un sport? Nu ai timp de tine şi grijile te copleşesc adesea? Simţi că te-ai cam ,,rotunjit” sau că pielea nu mai e aşa de fermă?

E mai bine să previi, decât să tratezi!

Răsfaţă-te constant cu un masaj de relaxare şi vei avea numai de câştigat! Îţi vei putea menţine starea de sănătate, tonusul şi vei scăpa de efectele nedorite ale stresului!

Masajul de relaxare se efectuează fie pe majoritatea porţiunilor corpului (spate, picioare, braţe), fie doar în anumite zone (spate, braţe), în funcţie de durata acestuia. Pentru rezultate cât mai bune, se recomandă opţiunea cu o durată de timp mai mare (50 de minute).

Masajul de relaxare este recomandabil şi ca o completare a unor terapii adiacente, pentru a spori efectul acestora – împachetări, scrub, terapii corporale etc.

Masajul de relaxare nu are contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

O ședință de Masaj de Relaxare durează 50 de minute iar prețul este 140 Ron

O ședință de Masaj de Relaxare durează 30 de minute iar prețul este 100 Ron

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.