Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj Reflexogen

Atitudinea înseamnă adesea foarte mult, de la o şedinţă banală, până la o importantă întâlnire de afaceri, de la o ieşire cu prietenii, până la cucerirea celui drag sau revitalizarea relaţiei de cuplu !

Revigorează-ţi organismul şi îmbunătăţeşte-şi atutudinea ! Scapă de stres şi vei dobândi imediat un chip luminos, un zâmbet atractiv şi … o atitudine de învingător !

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mâinilor şi a picioarelor, practicat încă din antichitate de către vindecatorii din China şi Egipt. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este împărţit în 10 zone, iar acestora le corespunde un centru nervos în talpa piciorului. Astfel, talpa devine o adevărată „hartă” a organelor noastre.

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Detoxifierea organismului
  • Deblochează traseul renal
  • Ameliorează problemele digestive
  • Eliminarea retenţiei de lichide
  • Ajută la reglarea funcţiilor endocrine
  • Ameliorează sindromul pre-menstrual
  • Combaterea cauzelor care duc la apariţia celulitei
  • Combaterea stresului şi a efectelor oboselii cronice

Terapeutul masează în special talpa piciorului, considerată o „harta” a organelor umane. Prin masarea tălpilor, întregul corp resimte un fluid energetic special. Acţionând asupra acestor centri nervoşi, se influenţează întregul organism. De asemenea, se efectuează şi masarea palmelor, pe acelaşi principiu.

Reflexoterapia are la bază ideea că îmbolnăvirile şi stările negative de tot felul se datorează apariţiei unor zone cu dezechilibru energetic în organism.  Masajul specific duce la stimularea unor centri nervoşi, care ajuta la refacerea armoniei energetice.

Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului reflexogen pe care o doreşti !

Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor sau senzaţiile de gâdilare în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja un discomfort.

Masajul Reflexogen produce, la început, o uşoară senzaţie de gâdilare, mai ales până ce corpul se obişnuieşte cu această terapie, dar nu trebuie să creeze discomfort.

Masajul reflexogen este contraindicat în caz de: insuficienţe renale acute, insuficienţe hepatice acute, hipertensiune, hipotensiune, tensiune arterială oscilantă, hemoragii, infarct miocardic, varice voluminoase şi inflamate, ulcer varicos, hemoragii, infecţii cutanate, răni, boli de piele, sarcină.

Dacă nu poţi urma, sau nu poţi suporta masajul reflexogen, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj Reflexogen durează 30 de minute iar prețul este 110 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.