Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Presodrenaj Limfatic (costum)

 

PRESODRENAJ LIMFATIC (COSTUM)

 

Tratament

Vrei să slăbești fără efort și să elimini substanțele nocive acumulate în corp în urma alimentației nesănătoase sau deficitare, fumatului sau chiar stresului zilnic? Ai acum la dispoziție o metodă simplă și eficientă, care te va ajuta să îți recapeți silueta dorită, într-un mod sănătos și efficient!

Presoterapia reactivează circulația sanguină și limfatică , stimulând drenajul și implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. De asemenea, acest tratament dinamizează circulația limfei și ajută la slăbire și la eliminarea mai rapidă a celulitei.

Efectul benefic al metodei de presodrenaj limfatic constă și în îmbunătățirea oxigenării țesuturilor periferice și la detoxifierea generală a organismului. Presodrenajul limfatic asigură o curătire și o regenerare profundă a organismului. Este recomandat atât ca procedură de sine stătătoare, cât și în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim.

Presodrenajul limfatic este asociat, deobicei, cu alte proceduri, precum cavitația, electrostimularea sau masajul, pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase și a retenției de lichide.

 

Beneficii

 

Presodrenajul limfatic cu ajutorul costumului special este un tratament de top în remodelarea corporală , dar ajută și pentru menținerea unui corp tonifiat și sănătos. Printre beneficiile sale se numără:

 

– elimină toxinele din organism;

– acționează asupra retenției de lichide;

– elimină celulita și acumulările adipoase;

– înlătură efectul de picioare grele și umflate;

– întărește sistemul imunitar natural prin stimularea ganglionilor limfatici;

– intensifică efectele benefice ale curentului limfatic în organism;

– ușurează transportul acizilor grași și al colesterolului;

– îmbunătățește oxigenarea țesuturilor periferice;

– înlătura senzația de febră musculară;

– acționează asupra edemelor veno-limfatice.

 

 

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Presodrenajul limfatic constă în presarea controlată a anumitor zone ale corpului (picioare abdomen, brațe) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comandă.

Senzația este una extrem de placută, asemenea unui masaj de relaxare. Practic, este una dintre cele mai plăcute metode de detoxifiere a organismului! În schimb, efectele sale sunt similare cu cele obținute după fitness sau atunci când alergăm mult.

Presodrenajul limfatic este comfortabil și ușor de suportat pentru marea majoritate a oamenilor! Nu te îngrijora! Discută în permanență cu specialiștii noștri despre ceea ce simți în timpul tratamentului și despre intensitatea dorită!

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul tratamentelor corporale, Sandal Spa te invită să te răsfeți într-un cadru plăcut, unde vei beneficia de meloterapie și aromoterapie, iar specialiștii noștri te vor sfătui în legătură cu toate problemele legate de remodelarea sau menținerea sănătății și frumuseții corpului tău.

Presodrenajul limfatic este o terapie relaxantă, rapidă și nedureroasă care se folosește atât în medicină, cât și în estetică.

Echipamentul se prezintă sub forma unui costum care conține un număr variabil de camere de aer. Fiecare cameră de aer se umflă și se desumflă individual, începând de la extremități către corp. Compresia și decompresia camerelor de aer sunt controlate de un microprocesor.

Prin folosirea acestui costum special, se deblochează ganglionii limfatici, se elimină stazele, se reduc circumferințele și se normalizează circulația venoasa și cea limfatică. Procedura este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic manual, dar costumul ajută la o presare uniformă și acționează asupra straturilor profunde ale dermului.

 

 

Presodrenajul limfatic este contraindicat în caz de tromboză venoasă profundă, tromboflebită, insuficiență cardiacă, operații pe cord, stimulatoare cardiace, ocluzie arterială, dermatite sau leziuni ale pielii, precum și alte afecțiuni circulatorii.

De asemenea este bine să ceri aprobarea medicului în caz de: sarcină, alăptare, tratamente de fertilitate, implanturi cosmetice, implanturi medicale, stimulatoare cardiace, tulburări de coagulare a sângelui și tratament cu autocoagulant, boli autoimune, boli nervoase, epilepsie, cancere, diabet, iritații, inflamații, răni deschise.

 

O ședință de Presodrenaj Limfatic (costum) durează 50 de minute iar prețul este 130 Ron