Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament Antirid si Oxigenare faciala Carboxiterapie

TRATAMENT OXIGENARE FACIALĂ CU EFECT BOHR / CARBOXITERAPIE

 

 

 

Tratamentul Oxigenare Facială cu Efect Bohr, numit și Carboxiterapie, este o alternativă excelentă la injecții de înfrumuseţare și întinerire.

Carboxiteroterapia neinvazivă, realizată cu ajutorul unui aparat cosmetic de ultimă generație, oferă o îngrijire completă a tenului și un efect de lifting garantat. Practic se realizează administrarea transdermică de CO2 în țesuturile feței sau ale corpului – reîntinerirea țesuturilor se produce ușor, fără injecții sau „bisturiu”.

Utilizarea aparatului de carboxiterapie în timpul tratamentului cosmetic produce un rezultat 100% pozitiv de tonifiere a pielii și reîntinerire, cu efect prelungit. Procedurile neinvazive nu rănesc pielea, nu provoacă dureri sau complicații.

Carboxiteroterapia este o procedură care se bazează pe modificările pH-ului pielii și declanșează reacții fiziologice fără a apela la efecte fizice invazive, precum injecțiile cu diverse substanțe. Tehnologia se bazează pe efectul Bohr descoperit în 1904, care înseamnă furnizarea accelerată de oxigen, cu creșterea concentrației de CO2.

De-a lungul timpului, introducerea tehnicilor de tratare cu aparate în domeniul cosmeticii a redus relevanța „injecțiilor de înfrumusețare”, deoarece saturarea pielii și a țesuturilor cu dioxid de carbon a devenit posibilă fără injecțiile clasice. Așa a apărut aparatul cosmetic de carboxiterapie – metoda neinvazivă de livrare a CO2 în țesuturile pielii.

 

Beneficii

Carboxiteroterapia neinvazivă oferă o îngrijire completă a pielii, acționând simultan în 9 direcții:

 1. exfoliere profundă
 2. peeling fin
 3. hrănirea și hidratarea pielii
 4. îmbunătățirea texturii și aspectului pielii
 5. eliminarea semnelor de îmbătrânire biologică și foto-îmbătrânire
 6. întinerire
 7. tonifierea pielii
 8. eliminarea aspectului de piele umflată
 9. saturația pielii cu oxigen

 

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului

Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie. La Sandal Spa, toate tratamentele faciale se efectuează într-un ambient plăcut, în care vei beneficia de muzică relaxantă, lumină discretă şi parfumuri ambientale speciale.

Până acum, aparatul de carboxiterapie este singura alternativă la „injecțiile de înfrumusețare”, care elimină orice vătămare a pielii și riscul de complicații. După pregatirea pielii pentru tratament (demachiere, peeling enzimatic sau microdermabraziune), terapeutul va seta dispozitivul, care combină o capsulă unică și un gel de tratament, în funcție de nevoile tenului tău. Nu ezita să discuți deschis cu specialiștii noștri în cosmetică despre nevoile tenului tău, pentru a găsi împreună cea mai benefică soluție!

Atunci când conținutul capsulei și gelul de tratament, format din ingrediente naturale și bogate în nutrienți, intră în contact între ele, se creează o reacție chimică pe suprafața pielii și se generează CO2, care va pătrunde mai adânc în straturile epidermale. Hemoglobina proprie corpului (cu rolul de a transporta oxigenul către celule) simte prezența CO2-ului și eliberează oxigenul pe care îl transportă, capturând în același timp CO2-ul care va fi eliberat apoi prin procesul natural de respirație a organismului.

La finalul tratamentului se va aplica o masca speciala calmanta urmata de o crema post-tratament cu efect calmant si hidratant.

Pe piele se creează un efect de formare a spumei. În urma acestei reacții, circulația este accelerată, drenajul limfatic este îmbunătățit, iar metabolismul este stimulat. Senzația resimțită de client este, în general, una plăcută. Dacă este prima oară când faci acest tratament, anunță-i pe specialiștii noștri care este intensitatea dorită!

În timpul ședinței de tratament, absorbția ingredientelor active ale produselor de îngrijire a pielii este mult îmbunătățită.

Administrarea transdermică de CO2 oferă o îngrijire holistică a pielii, ajută la eliminarea problemelor estetice vizibile și a motivelor apariției lor, precum:

 • Îngroșarea, înăsprirea stratului cornos al epidermei
 • Exfolierea pielii
 • Comedoane
 • Acnee și post acnee
 • Aspect neuniform al pielii
 • Riduri
 • Piele ternă
 • Piele cu aspect umflat
 • Pielea stresată, îmbătrânită, obosită a feței și corpului
 • Inflamații de diferite etiologii
 • Roșeață, iritație și erupții cutanate

 

Carboxiteroterapia neinvazivă este recomandată şi ca procedură de pregătire pentru tratamente estetice mai agresive și pentru a accelera recuperarea după realizarea lor.

Rezultatul carboxiterapiei începe să fie vizibil după 2-3 tratamente. Pentru a obține un efect maxim posibil de întinerire și recuperare, este recomandat un ciclu complet de 5 până la 12 sesiuni. Durata totală a ciclului de tratamente este determinată individual, în funcție de tipul de piele al clientului și de complexitatea problemelor estetice.

Schema tratament:
Cuprinde fata, gât și decolteu
-demachiere
-tonifiere
-peeling ultrasunete
-oxigenare/carboxiterapie(capsula +gel nutrienți)
-radiofrecventa multipolara
-masca adaptata tipului de ten+masca LED fotoni
-crema de final adaptata tenului

 

Tratamant oxigenare faciala cu efect Bohr/Carboxiterapie 80’ 320 RON

(exfoliaza, oxigeneaza, hidratează)

Tratamant oxigenare faciala cu efect Bohr/Carboxiterapie 50’ 280 RON