Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari cu chocofango

Chocofango are în compoziţia sa parafină şi ciocolată 100% naturală, ulei de cacao şi migdale, siliciu, teobromină, cacao. Toate aceste ingrediente au efecte deosebit de benefice asupra pielii. Datorita proprietăţilor extraordinare de regenerare a celulelor, chocofango este un produs excelent, recomandat atât persoanelor ce doresc sa-şi remodeleze corpul frumos, cât şi celor care vor să scape de vergeturi şi celulită.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Eliminarea vergeturilor
  • Eliminarea celulitei
  • Scăderea în centimetri
  • Scăderea în greutate pe termen lung
  • Redă elasticitate şi fermitate pielii
  • Stimularea circulaţiei sanguine şi limfatice
  • Combaterea stresului
  • Prevenirea efectelor îmbătrânirii pielii

După exfolierea pielii, urmează aplicarea cremei cu chocofango prin masaj uşor. Se stă la termocuvertă sau tunel cu infraroşii. După desfoliere, se aplică o cremă de final.

După un asemnea tratament, se intensifică microcirculaţia la nivelul pielii, vergeturile existente se ameliorează şi se previne apariţia celor noi. Efectele benefice ale împachetărilor cu chocofango se văd imediat, încă de la prima şedinţă, când apare o senzaţie plăcută de confort şi îmbunătăţire vizibilă a fermităţii pielii. Pentru a îndeparta celulita puţin vizibilă, sunt suficiente 10-15 şedinţe de împachetări cu chocofango. În cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomandă asocierea împachetarilor cu electrostimularea şi masajul anticelulitic. Dacă tratamentul anticelulitic este asociat cu o alimentaţie echilibrată, se pot scădea în circumferinţă de la 3 la 8-9 cm, eliminând 3-5 kilograme. Rezultatele tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacţioneaza identic! Şedinţele trebuie efectuate intensiv, iar după obţinerea rezultatelor dorite, este suficientă o şedinţă la 8-10 zile.

Împachetarea cu chocofango este contraindicată în caz de: sarcină, perioadă menstruală abundentă, epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunţate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, tumori.

Dacă nu poţi urma acest tratament, poţi opta pentru altele, adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare, etc.

O sedinta de Impachetari Chocofango dureaza 40 de minute iar pretul este de 120 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.