Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Impachetari cu parargil

După prima şedinţă pielea îşi va recăpăta elasticitatea şi fermitatea, iar după 10-12 şedinţe poţi scădea până la 6-8 cm în circumferinţă şi peste 4 kg. ! Rezultatul acestui tratament nu este neapărat o scădere masivă în greutate, ci o scădere în dimensiune.

Argila are efecte spectaculoase: activează circulaţia, cicatrizează, intensifică schimburile metabolice şi îmbogăţeşte organismul cu substanţe nutritive. Tratamentul cu parargil este recomadat persoanelor aflate în gradul 3 sau 4 de celulită, celor cu vergeturi evidente şi persoanelor supraponderale. De asemenea, se recomandă o cură intensivă de 10-15 şedinţe, urmată de menţinerea efectelor prin şedinţe săptămânale sau la intervale de 10-12 zile.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Aplatizează abdomenul şi remodelează silueta
  • Eliminarea celulitei
  • Eliminarea masivă a toxinelor
  • Redă elasticitate şi fermitate pielii
  • Ameliorează aspectul vergeturilor
  • Elimină sebum-ul şi firele crescute sub piele
  • Inlătură retenţia de fluide – în zona gleznelor se poate observa o micşorare în diametru de până la 20%
  • Combate durerile musculare

Tratamentul începe printr-o procedură de exfoliere (peeling corporal). Aceasta are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulaţia şi de a pregăti corpul pentru împachetare. Exfolierea deschide porii, astfel încât pielea va absorbi mai bine tratamentul.

Urmează apoi aplicarea serului anticelulitic, aplicarea măştii de parargil, înfolierea în film osmotic, înfăşurarea în cearceaf de plastic şi introducerea în termocuvertă sau în tunelul cu raze infraroşii la 75º C timp de 40-50 min.

După desfoliere, se aplică prin masaj o cremă termoactivă anticelulitică, foarte puternică. Aceasta cremă va acţiona vizibil prin înroşirea părţii tratate şi o senzaţie de căldură sau chiar mâncărime uşoară, semn că deja a început să acţioneze. Nu se recomandă duşurile imediate. Substanţele continuă să acţioneze între 6 şi 8 ore de la aplicare !

Împachetarea cu parargil este contraindicată în caz de: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunţate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcină, tumori.

Dacă nu poţi urma acest tratament, poţi opta pentru altele, adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare, etc.

O sedinta de Impachetari Parargil dureaza 40 de minute iar pretul este de 120 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.