Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Spa in Doi

„Spa în Doi” reprezintă surpriza oferită de Sandal Spa ție și jumătății tale pentru a putea beneficia împreună de un moment de totală relaxare.Acest masaj relaxant eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mult mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, pelvis şi glezne). În plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de mişcările tot mai limitate (greutate la întoarcere, dormitul într-o anumită poziţie etc.)

Afla mai mult…

Vrei sa te relaxezi la Spa, dar ti-e teama ca vei petrece prea mult timp acolo? Vrei sa-i faci o surpriza mamei tale, fiicei tale, surorii tale, verisoarei, matusii, soacrei, cumnatei, unei rude dragi, celei mai bune prietene, unei colege apropiate?

Afla mai mult…

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.