Drenaj Limfatic Manual

Îngrijeşte-te de viitorul organismului tău, acest vehicul minunat în care sălăşluieşti zilnic ! Sistemul limfatic are o importanţă majoră în buna funcionare a organismului uman şi prevenirea infecţiilor de tot felul. Limfa drenează mediul intern, jucând rolul de supapă de preaplin.

Activitatea fizică regulată îmbunătăţeşte circulaţia limfei şi drenajul substanţelor nocive din corp. Însă, mulţi dintre noi, cel mai adesea neglijăm mersul constant la sală ori practicarea eficientă a unui sport ! La asta se adaugă sedentarismul, fumatul, excesul de zahăr şi grăsimi, consumarea unei cantităţi insuficiente de apă pe zi. Vino la Sandal Spa şi ai grijă de buna funcţionare a corpului tău !

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Stimularea circulaţiei limfatice
  • Imbunătăţirea circulaţiei sanguine
  • Intăreşte sistemul imunitar
  • Diminuarea colesterolului nociv
  • Prevenirea varicelor
  • Prevenirea tromboflebitei
  • Detoxifierea organismului
  • Combaterea celulitei
  • Combaterea obezităţii

Limfa transportă în tot organismul faimoasele limfocite, globule albe specializate în creearea de anticorpi. O proastă circulaţie limfatică ne face să fim predispuşi la acţiunea microbilor şi la îmbolnăviri.

Terapeutul utilizează un ansamblu de tehnici de masaj, menite să îmbunătăţească circulaţia limfatică. Prin masaj, curentul limfatic se intensifică de până la 15-20 de ori! Astfel, se intensifică schimburile nutritive şi eliminarea toxinelor din corp!

Dacă în cazul unui masaj obişnuit, se acţionează în special asupra musculaturii, la un masaj de drenare, cei vizaţi sunt ganglionii limfatici şi traseul lor anatomic, pentru a detecta blocajele şi pentru a reface permeabilitatea circuitului.

Stresul prelungit, depunerile celulitice, tulburările de circulaţie periferică, alimentaţia necorespunzătoare sunt doar câţiva din factorii care pot afecta circulaţia limfei în organism. Drenajul limfatic se face, adeseori, ca o completare la diverse scheme de tratament corporal, dar este şi o procedură de sine stătătoare.

În cazul persoanelor care, deşi au ţinut diete, nu au avut rezultatele dorite, drenajul limfatic va funcţiona ca o deblocare. Nu vor întârzia să apară rezultatele mult dorite, atât în ceea ce priveşte pierderea kilogramelor, cât si diminuarea gradului de celulită. Drenajul limfatic trebuie asociat neapărat cu o creştere a hidratării interne. Cine nu bea lichide suficiente, nu va avea rezultate spectaculoase.

Drenajul limfatic nu se efectuează în caz de: tromoboze venoase profunde sau superficiale, flebită, neoplasm, tumori, cancer, infecţii, eczeme,  astm bronşic, tuberculoză, boli cardiace, hipertiroidism, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

În loc de drenaj limfatic, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

 

O ședință de Drenaj Limfatic durează 120 de minute iar prețul este 250 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.