Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1200lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Masaj terapeutic

TRATAMENT

Dacă la începutul unei sesiuni de masaj terapeutic vei avea umerii împovărați precum Atlas ducând în spatele lui greutățile întregului Pământ, la sfârșitul sesiunii te vei simți eliberat și ușurat, terapia de masaj având o serie de beneficii pentru sănătate și bunăstare.

Acest tip de masaj prin stimularea circulației sângelui și a fluxului de energie în corp, ajută la îmbunătățirea nivelului de energie și de vitalitate.Este un tip de masaj ce are ca scop reducerea durerilor musculare, durerilor de spate, durerilor de cap, cât și a altor tipuri de dureri.

Scopul unei sesiuni de masaj terapeutic este de a te ajuta să te simțiți mai relaxat, mai confortabil și mai bine în corpul tău, fără dureri.

 

BENEFICII:

  • – Stimulează eliberarea endorfinelor în corp, substanțe chimice asociate cu senzația de fericire, ceea ce poate îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea generală.
  • – Reduce durerile musculare, durerile de spate, durerile de cap, cât și alte tipuri de dureri.
  • – Reduce stresul, îmbunătățind calitatea somnului
  • – Relaxează mușchii tensionați și rigizi, îmbunătățind flexibilitatea și mobilitatea.
  • – Stimulează drenajul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor și a deșeurilor din țesuturi
  • – Ajută la întărirea sistemului imunitar.
  • – Prin stimularea circulației sângelui și a fluxului de energie în corp, masajul terapeutic ajută la îmbunătățirea nivelului de energie și de vitalitate.
  • – Reduce acumularea de lichide în țesuturi (edem), facilitând drenajul limfatic și circulația fluidelor în corp.
  • – Oferă un timp de relaxare și de reflecție contribuind la reducerea anxietății
  • – Îmbunătește aspectul pielii

Beneficiile masajului terapeutic sunt cu mult mai multe, în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane.

Suntem diferiți, de aceea, fiecare dintre noi poate experimenta beneficii diferite în funcție de nevoile și condițiile individuale.

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului

Înainte de începerea sesiunii de masaj terapeutic, se va crea un mediu relaxant, cu lumină difuză și muzică plăcută.

Se va discuta despre motivele pentru care ai ales masajul terapeutic și despre orice problemă de sănătate sau disconfort pe care le întâmpini, permițându-le terapeuților noștri să personalizeze sesiunea de masaj pentru nevoile tale.

Se vor aplica diverse tehnici de masaj pentru a relaxa mușchii tensionați, a îmbunătăți circulația sângelui și a reduce durerea sau disconfortul din anumite zone, de exemplu: zona spatelui. Pot fi presiuni ușoare sau profunde, frământări, frecări  sau manevre pentru întinderea mușchilor.

Este important să comunici cu terapeutele noastre în timpul sesiunii de masaj dacă simți disconfort sau durere, sau dacă dore;ti să se ajusteze presiunea sau intensitatea masajului.

În timpul masajului, este indicat să te relaxezi și să respiri adânc. Respirația profundă ajută la eliberarea tensiunii și la creșterea efectelor relaxante ale masajului.

La finalul sesiunii, terapeutele noastre îți vor oferi câteva instrucțiuni de auto-îngrijire sau exerciții pentru a menține beneficiile masajului în timpul următoarelor zile.

 

 

O ședință de Masaj terapeutic durează 80 de minute iar prețul este 230 Ron

O ședință de Masaj terapeutic durează 50 de minute iar prețul este 160 Ron

O ședință de Masaj terapeutic durează 30 de minute iar prețul este 120 Ron

PACHET NO PAIN: MASAJ TERAPEUTIC CU ULEIURI SI CREME TERAPEUTICE 50’ + BIOSTIMULARE CU INFRAROSU 25’  – 240 RON