Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Cum să slăbești rapid și fără efort după sărbători?

Cum să slăbești rapid și fără efort după sărbători?

Iată câteva sfaturi de la cei mai buni specialiști în domeniul nutriției și îngrijirii corporale:

  1. Cavitația sau liposucția virtuală este o procedură eficienta și sigură ajutând la pierderea în centimetri la fiecare ședință și eliminarea depozitelor de grăsime de pe șolduri, abdomen, coapse, fese, brațe, fără durere. Cavitația se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență(40Khz). Celula adipoasă se lichefiază, se dezintegrează și conținutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfă, drenat prin sistemul limfatic și eliberat prin căile renale și eliminat treptat prin hidratare.
  2. Microneedlingul pentru corp, numit și mezoterapie, este un tratament corporal de ultimă generație, non-invaziv, cu efecte spectaculoase în combaterea celulitei. Aceasta este singura metodă nechirurgicală care poate trata chiar şi celulita în stadiul 4! Este un vârf al tratamentelor anti-age, asigurând lipo-sculptura corpului – scăderea măsurilor la haine! Tratează obezitatea şi depozitele de grăsime localizate. Un alt beneficiu este hidratarea pielii deosebit de uscate.
  3. Presoterapia reactivează circulația sanguină și limfatică, stimulând drenajul și implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. De asemenea, acest tratament dinamizează circulația limfei și ajută la slăbire și la eliminarea mai rapidă a celulitei. Presodrenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului. Este recomandat atât ca procedură de sine stătătoare, cât și în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim. Presodrenajul limfatic cu ajutorul costumului special este un tratament de top în remodelarea corporală, dar ajută și pentru menținerea unui corp tonifiat și sănătos.
  4. Împachetările oferă rezultate spectaculoase în procesele de detoxifiere, slăbire sănătoasă, eliminarea celulitei, ameliorarea durerilor musculare şi reumatice, a durerilor de articulaţii. Împachetările, la cald sau la rece, ajută la creşterea imunităţii organismului şi la prevenirea unor boli ovariene sau a vergeturilor!
  5. Termocuverta este un procedeu preferat de adepţii tratamentelor clasice, naturale, căldura fiind generată prin încălzirea electrică a „păturii”. Efectele împachetării la cald sunt sporite de efectele benefice ale transpiraţiei „clasice”, ca şi când am putea alerga în cadrul unui maraton prin deşert, fără să ne îngrijorăm!
  6. Împachetările la rece sunt eficiente pentru detoxifiere, eliminarea pe termen lung a celulitei, întărirea fermităţii pielii, slăbire sănătoasă. De asemenea, sunt mai uşor de suportat, indiferent de vârstă. Senzaţia de frison determină o activitate musculară intensă, ce antrenează automat o ardere rapidă a caloriilor. Reducând temperatura organismului, acesta este obligat să consume mai multe calorii pentru a se echilibra termic. Efortul depus, în acest aparent repaos răcoros, duce la pierderea kilogramelor nedorite, eliminarea celulitei şi tonifierea pielii. Este ca şi când schiezi pe o pârtie abruptă, cu mare viteză, dar … nici măcar nu contează dacă ai sau nu schiuri!

ABOUT AUTHOR

Diana Medan