Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Topul tendințelor de wellness în 2022

Topul tendințelor de wellness în 2022

Anul care tocmai a început ne aduce noi provocări în domenii precum wellness, SPA, cosmetică, masaj și îngrijire corporală. Se pune tot mai mult accentul pe un SPA și un ”beauty” cu adevărat de calitate.

Pandemia de Covid-19 a însemnat și o reproiectare a viitorului lumii wellness. Pauza de wellness a devenit o oportunitate de transformare fizică și spirituală, cu o abordare integrată între medicină și beauty.

1.Întărirea sistemului imunitar

Se pune tot mai mult accentul pe îndepărtarea deșeurilor și a celulelor deteriorate și asimilarea substanțelor nutritive care stimulează metabolismul și regenerarea țesuturilor. O dietă echilibrată sau clasicele cure de slăbire nu mai sunt suficiente.

Pielea și tenul se cer oxigenate, prin terapii inovatoare, dar și naturale, cu proprietăți  bio-stimulante și anti-inflamatoare, perfecte după o lungă carantină.

2.Combaterea unei pandemii de burnout!

Nivelurile globale de stres și anxietate sunt periculos de mari. Se caută căi de cunoaștere și experiențe emoționale care ajută la transformarea ”blocării” într-o perioadă de redescoperire personală.

Relaxarea prin masaj și ritualuri, corporale sau cosmetice, a devenit o metodă excelentă de combatere a burnout-ului cotidian!

3. Culoarea „Very Peri”, o nuanță de albastru cu reflexe violet și roșii, este vedeta anului. Această nuanță, descrisă drept „albastru periwinkle dinamic, cu un subton revigorant de roșu-violet” este desemnată drept „îndrăzneață” și încurajează „inventivitatea și creativitatea personală”, mai ales în frumusețe.

Adoptarea în machiaj a acestei nuanțe fresh, dar în același timp oarecum ”evidentă” atrage după sine importanța menținerii unui ten curat și luminos, lipsit de pete sau acnee. În acest sens, noile tehnologii medicale incorporate în cosmetică și tratamentele de top te ajută să îți menții un ten luminos și curat indiferent de problemele dermatologice sau de vârstă.

4.Este timpul pentru grija și hrănirea pielii … la propriu. Una dintre cele mai mari tendințe în anul următor sunt tratamentele cosmetice high-tech.

În anii 1960, chirurgia plastică a devenit predominantă și am fost condiționați să credem că operațiile dureroase și costisitoare sunt singura modalitate de a reda tinerețea pielii noastre. Cu toate acestea, 2022 aduce o nouă perspectivă asupra frumuseții, una care se referă la îngrijirea de sine și de a ne simți bine.

Oamenii aleg acum tratamente beauty-tech fără durere, cu rezultate vizibile pe termen lung, în locul unei intervenții chirurgicale rapide alimentată de durere și risc.

5.Nu doar prăjituri, ci și cosmetice … ”de casă”!

Potrivit Euromonitor, 41% dintre consumatorii globali de frumusețe folosesc lunar un produs „de casă”. Datele arată că au crescut căutările pentru măști de față DIY (Do It Yourself – Făcut de tine însuți) cu 233% și, în plus, termenul de căutare „facial acasă” a crescut cu 115%.

Fiind cu siguranță cuvântul cheie al scenei de frumusețe 2022, bariera pielii (sau stratul cornos) este stratul exterior al pielii tale care reține umezeala și protejează pielea de toxinele din mediu.

Atenție, însă! Bariera pielii tale poate să fie deteriorată atunci când uleiurile naturale sunt îndepărtate ca urmare a utilizării unui ”cleanser” dur, a unor acizi și produse pentru acnee incorect aplicate. De aceea se recomandă să apelezi la profesioniștii în cosmetică și nu la tratamente ”după ureche” care îți pot deteriora tenul! Poți cere cosmeticienei tale să folosească creme și seruri naturale sau bio, sau chiar ingredinte naturale 100%, uleiuri sau tincturi.

6.Naturalețe … sănătate, înainte de toate!

 Pandemia ne-a demonstrat că ”sănătatea e mai bună decât toate”, iar acest lucru se reflectă și în tendințele de beauty.

În cosmetică, ultimele sondaje arată că cele mai căutate sunt tratamentele organice anti-îmbătrânire, pentru față și gât, dar chiar și pentru spate, care hrănesc și hidratează profund pielea.

În vogă rămâne machiajul „no make up make up”, o tendință care câștigă foarte mult teren în rândul femeilor de toate vârstele, în ultimii ani. Cui nu-i place un look dezordonat, care în realitate a fost făcut cu mare atenție?

 

 

 

ABOUT AUTHOR

Diana Medan