Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Vine toamna cu legume și … frumusețe BIO

Vine toamna cu legume și … frumusețe BIO

Vine toamna cu legume bogate pe care bunicile se grăbesc să le transforme într-o zacuscă delicioasă… Dar să nu uităm că legumele toamnei au beneficii extraordinare pentru față și piele, fiind o alternativă BIO excelentă pentru orice tip de ten.

Am adunat pentru voi din „rețetele bunicilor” câteva sugestii de folosire a legumelor de toamnă pentru un plus de frumusețe și vitalitate.

 

MASCĂ PENTRU PIELE USCATĂ CU MORCOVI

Recomandare: pentru tenul uscat

Ingrediente: 2 linguri de morcov ras și o lingură de smântână

Preparare și aplicare: Amestecați cele două ingrediente până se omogenizează bine. Puteți folosi un mixer. Pasta rezultată se aplică pe față și se lasă să acționeze 30 de minute, apoi se clătește cu apă călduță, iar la final și cu puțină apă rece.

 

MASCĂ PENTRU CALMARE CU VARZĂ

Recomandare: pentru tenul sensibil, acneic

Ingrediente: 3 linguri de varză tocată, dată pe răzătoarea mică, o linguriță de miere, două linguri suc de morcovi, o linguriță ulei de măsline

Preparare și aplicare: Amestecați ingredientele, de preferat cu mixer-ul sau robotul de bucătărie, până se transformă într-o pastă omogenă. Aplicați pasta pe față și lăsați să acționeze circa 20 de minute. Clătiți-vă apoi cu apă călduță.

 

MASCĂ REVITALIZANTĂ PE BAZĂ DE CARTOFI

Recomandare: pentru tenul ridat și prevenirea apariției ridurilor

Ingrediente: un cartof mediu, un gălbenuș de ou, o lingură de miere

Preparare și aplicare: Fierbeți cartoful în coajă. După ce s-a răcit, curățați-l de coajă și pasați-l ca pentru piureul de cartofi, astfel încât să aibă o consistență medie. Amestecați „piure-ul” cu un gălbenuș de ou și cu mierea. Pasta rezultată se aplică pe față, gât și decolteu. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi se clătește cu apă călduță.

 

MASCĂ TONIFIANTĂ CU MORCOVI ȘI MIERE

Recomandare: tenul lipsit de vitalitate, prevenirea ridurilor

Ingrediente: 3-4 morcovi medii, 3-4 linguri de miere

Preparare și aplicare: Morcovii se dau pe răzătoare, având grijă să nu pierdem tocmai sucul rezultat. Se adaugă mierea peste morcovii rași și sucul de morcovi. Se amestecă bine până la omogenizare. Pasta se aplică pe față, gât și decolteu. Lăsați să acționeze 30 de minute apoi clătiți.

ABOUT AUTHOR

Diana Medan