Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Biorezonanta Magnetica Sandal SPA

Biorezonanta Magnetica Sandal SPA

BIOREZONANTA MAGNETICA

 

Analizorul cu biorezonanta magnetica este un aparat complex care poate investiga, analiza si reda sub forma unor tabele și diagrame  starea de sanatate a corpului uman.

Investigatia efectuata cu aparatul de biorezonanta  magnetica Quantum,  are ca efect  extraordinar prevenirea la timp a aparitiei problemelor de sanatate in organism, astfel incat sa putem identifica  la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.

 

Investigatia cu biorzenanta magnetica  ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala.

Avantajele biorezonantei magnetice fata de alte tipuri de investigatii medicale constau in :

 • nu necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de disconfort
 • analiza vizează toate compartimentele corpului uman. Acest lucru este esențial pentru că bolilele nu se instalează independent la un anumit nivel, ci sunt rezultatul unui cumul de factori
 • are capacitatea de a identifica schimbările care încă nu au devenit sesizabile prin alterarea stării de bine a pacientului și astfel se poate lucra la prevenirea apariției bolii,diminuând substanțial riscurile la care suntem expuși
 • viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor
 • economie de timp si costuri reduse faţă de analizele clasice multiple
 • multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate

Sisteme analizate: functia cardiovasculara si cerebrovasculara, functia gastrointestinala, functia intestin gros, functia hepatica, functia vezica biliarafunctia pancreaticafunctia renalafunctia pulmonarasistem nervosboli osoasedensitate osoasa mineralaboala osoasa reumatoidaindexul cresterii osoase, glicemia, oligoelemente, vitaminele, aminoacizii, coenzimele, sistem endocrin, functia tiroidiana, sistem imunitartoxinele, metalele grele , calitati fizice fundamentale, alergiile, pielea, ochi,prostata, ginecologiafunctia sexuala masculina, gandele mamareelemente ale corpului uman.

Întregul procedeu de testare  este  extrem de simplu, pacientul stă într-o poziție extrem de confortabilă pe tot parcursul evaluării, iar analiza în sine presupune scanarea prin intermediul unui electrod pe care pacientul îl ține în mână pe parcursul câtorva minute.

Cerintele persoanei testate:

 • nu ar trebui sa bea cafea, sau vin si sa nu ia medicamente si produse parafarmaceutice doua zile inainte de testare.
 • sa aiba o viata normala si sa doarma bine doua zile inaintea testarii.
 • daca a avut o activitate intensa, sa stea 1-2 ore inaintea testarii.
 • testarea sa se faca la  3-4 ore dupa masa (daca in ultimile 2 zile s-a mancat mai usor) sau pe stomacul gol
 • hainele sa fie lejere si calduroase.
 • sa se scoata toate obiectele metalice si aparatele de comunicare de pe corp.
 • in timpul testarii sa se relaxeze, sa nu vorbeasca si sa respire normal

Aparatul  de biorezonanta Quantum oferă informații extrem de precise și conclusive, însă ochiul format al unui specialist cu experiență este cel care face posibile asocierile între diverse patologii și identificarea unor lanțuri de cauzalitate.

 

Odata obtinute rapoartele ce contin  informatiile referitoare la starea de sanatate a pacientului, ele vor fi interpretate de catre specialist si explicate acestuia , iar daca se doreste vor fi efectuate recomandari cu privire la conduita de viata si alimentatie , precum si tratamentul naturist  necesar vindecarii. Rapoartele obtinute vor fi transmise  pe email pacientului.

 

Sedinta de testare cu aparatul de biorezonanta magnetica si interpretarea rezultatlor dureaza 40 minute si costa 80 lei.

 

Costul pentru tratamentul naturist si conduita de viata si alimentatie dureaza 30 minute si costa 50 lei.

 

ABOUT AUTHOR

Sandal SPA